Başkan Arslan, projeler için fikir alışverişinde

Başkan Arslan, projeler için fikir alışverişinde Göreve yeni seçilen Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Avcı ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt’ün yaptığı ziyaretlerde Başkan Arslan,..

Tarih : Okunma : 43 Defa Okundu... Yorum Yap

Başkan Arslan, projeler için fikir alışverişinde
Göreve yeni seçilen Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Avcı ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt’ün yaptığı ziyaretlerde Başkan Arslan, projelerini anlatarak fikir alışverişinde bulundu.
HABER:ARZU ERBAŞ
12 Şubat’ta yapılan seçimler sonucunda Rize Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Bünyamin Arslan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Arslan’ı bugün Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Avcı, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut, Doç. Dr. Keziban Yazıcı ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ziyaret etti. Ziyaret sırasında yeni yönetimin üreticilere katkı sunacak projelerle başarılı bir dönem geçirmesi yönünde temenniler sunuldu.
‘Projelerimizi geliştirmek ve eksiksiz uygulanabilir hale getirmek için uğraşıyoruz’
Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan ise üreticiler ve il tarımı için planlanan projeler ile ilgili bilgiler vererek fikir alışverişinde bulundu. Arslan “Göreve geldiğimiz andan itibaren Ziraat Odası’ndan beklentileri karşılamak için planladığımız projeleri hayata geçirmek için üreticinin ve tarımın tarafları ile bir araya geliyoruz. Bizleri ziyarete gelen herkesle fikir alışverişinde bulunarak projelerimizi geliştirmek ve eksiksiz uygulanabilir hale getirmek için uğraşıyoruz. İstişarelerimiz farklı platformlarda devam edecek. Her kesimin desteğini aldığımız bir süreç içerisindeyiz. Bu süreçte elde ettiğimiz taleplerle birlikte projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

İlk yorumu siz yazın