BAKAN’IN AÇIKLAMASI TATMİN ETMEDİ

İSMET KÖSOĞLU/GAZETECİ GÖZÜ İLE BAKAN’IN AÇIKLAMASI TATMİN ETMEDİ Eski bir Karayolcu olan ve Cumhurbaşkanı tarafından atanmış, siyasetçi olmayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ovit Tüneline ulaşımı sağlayan İkizdere-Sivrikaya arasındaki karayolu hakkında bazı açıklamalarda bulunmuş. Rize-Erzurum-GAP Sevgi yolu kapsamında yapımına başlanan karayolunun İkizdere-Sivrikaya-Ovit Tüneli güzergâhında hiçbir çalışmanın olmadığını ve konunun akıbeti ne olacak diye bir..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/GAZETECİ GÖZÜ İLE

BAKAN’IN AÇIKLAMASI TATMİN ETMEDİ

Eski bir Karayolcu olan ve Cumhurbaşkanı tarafından atanmış, siyasetçi olmayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ovit Tüneline ulaşımı sağlayan İkizdere-Sivrikaya arasındaki karayolu hakkında bazı açıklamalarda bulunmuş.

Rize-Erzurum-GAP Sevgi yolu kapsamında yapımına başlanan karayolunun İkizdere-Sivrikaya-Ovit Tüneli güzergâhında hiçbir çalışmanın olmadığını ve konunun akıbeti ne olacak diye bir süre önce AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile özel bir haber yapmıştım.

İkizdere-Ovit Tüneli arasındaki güzergâh projesinin tamamlandığını söyleyen Rize Milletvekilimiz Muhammed Avcı açıkça ödenek olmadığı için ihalenin yapılamadığını da söylemişti.

Atanmış Bakanın Rize’deki sosyal ve bazı yazılı medyadaki açıklamasına göre proje bu yılın 2. döneminde ihaleye çıkacakmış. Bir dönemi zaten boşa geçirdik.

Trabzonlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan RİZE-ERZURUM-GAP Sevgi Karayoluna Rizeli Cumhurbaşkanının özel önem verdiğini ya bilmiyor ya bilmezlikten geliyor.

Bilse ödeneği ayırırdı. Hatırlatmak istedim.

Ödenek ayırmada da başka hinlik mi var?

Milletvekili Avcı proje bitti diyor atanmış Bakan Turhan projenin tamamlanmak üzere olduğunu söylüyor. Ortada bir çelişki var. Bu çelişkiyi anlamak zor.

Atanmış Bakanın ifadesiyle günde 2 bin aracın geçtiği yolda halen ihale yapılacak deniyor. Yılın inşaat yapılacak ilk 6 ayı bitiyor Sn. Bakan 9.aydan sonra çalışma yapacağınız yerde bu gidişle inşaat değil KAR Mücadelesi ancak yaparsınız.

Kırık Tünelinde de önümüzdeki günlerde ihaleye çıkabileceklerini ifade etti.

Siyasi olmayan atanmış Bakan Turhan bu açıklamalarını Ramazan ayının son günlerine doğru AKP Rize Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Vefa Sahuru’ programında yapmış.

Bakan 7200 metre olan KIRIK Tünelinin niye bitirilemediğine de değinmiş.2018 de yapan firmayı tasfiye edeceklermiş de yeniden ihale yapacaklarmış.

Sn. Bakan aradan 1 yıl zaman geçti niye ihale yapmadınız, elinizi tutan yok aksine destek olan sizi atayan bir Cumhurbaşkanı var. Siz eski ve tecrübeli bir karayolcusunuz, Karayolları Genel Müdürlüğü yaptınız KIRIK Tünelinin ihalesini niye bugüne kadar yapmadınız. Yoksa Zigana Tünelinin tam donanımlı hizmete girmesini mi bekliyorsunuz?

Sn. Cumhurbaşkanım, RİZE-ERZURUM-GAP Karayolu çalışmasında İKİZDERE-OVİT TÜNELİ arasında işler istediğiniz hızda hiç gitmiyor bilgilerinize arz ederim.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş