BAKAN DR. BAK KOSOVA GENÇLİK VE SPOR BAKANI KUJTIM GASHI AĞIRLADI

BAKAN DR. BAK KOSOVA GENÇLİK VE SPOR BAKANI KUJTIM GASHI AĞIRLADI Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kosova Kültür, Gençlik ve Spor Bakanı Kujtim Gashi ile bakanlık makamında bir araya geldiler. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve konuk bakan, iki ülke arasında gençlik ve spor alanında işbirliği anlaşmasına yönelik çalışmaların..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

BAKAN DR. BAK KOSOVA GENÇLİK VE SPOR BAKANI KUJTIM GASHI AĞIRLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kosova Kültür, Gençlik ve Spor Bakanı Kujtim Gashi ile bakanlık makamında bir araya geldiler.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve konuk bakan, iki ülke arasında gençlik ve spor alanında işbirliği anlaşmasına yönelik çalışmaların başlatılması, federasyonlar arasındaki işbirliğinin arttırılması, spor konusunda teknik uzman değişimi gibi konuları ele aldı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, konuk bakan Kujtim Gashi ve beraberindeki heyeti bakanlık girişinde karşıladı. Bakanlık merkez binada gerçekleşen kabulde heyetler arası görüşmeler de yapıldı.

Görüşmede; iki ülke arasında gençlik ve spor alanında işbirliği anlaşmasına yönelik çalışmaların başlatılması, federasyonlar arasındaki işbirliğinin arttırılması, spor konusunda teknik uzman değişimi ve gençlik değişimlerinin arttırılması konuları ele alındı. Görüşmede ayrıca, Kosova’da yapılacak yeni stadyuma teknik destek verilmesi de kararlaştırıldı. Görüşmede, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da hazır bulundu. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın