Aziz Yıldırım ,Rize Fenerbahçeliler Derneğinin Düzenlediği Yemeğe Katılarak Önemli Mesajlar verdi

Aziz Yıldırım ,Rize Fenerbahçeliler Derneğinin Düzenlediği Yemeğe Katılarak Önemli Mesajlar verdi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Rize’de Fenerbahçeliler Derneği ve Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile bir araya geldi Başkan Aziz Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri, akşam yemeğinde Rize Fenerbahçeliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Süper Lig’in 19. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe’nin..

Tarih : Okunma : 29 Defa Okundu... Yorum Yap

Aziz Yıldırım ,Rize Fenerbahçeliler Derneğinin Düzenlediği Yemeğe Katılarak Önemli Mesajlar verdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Rize’de Fenerbahçeliler Derneği ve Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile bir araya geldi

Başkan Aziz Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri, akşam yemeğinde Rize Fenerbahçeliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Süper Lig’in 19. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe’nin kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Rize Fenerbahçeliler Derneği üyeleriyle Rize Kuzey balık’ta bir araya geldi.

Rize Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği akşam yemeğine Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Önder Fırat ve Ozan Balaban, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Doğan ve Selim Sapan, Trabzonspor maçı delegasyonunda yer alan isimler ile Rize Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Asım Çillioğlu ve Rizespor Kulüp Başkanı Hasan kemal Yardımcı katıldı

4 Nisan 2015’te Rize-Trabzon yolunda Fenerbahçe takım otobüsüne silahlı saldırı yapıldığında otobüsün şoförlüğünü yapan ve yaralanan Ufuk Kıran da organizasyona katılarak Başkan Aziz Yıldırım ile bir süre sohbet etti.

Yemeğin ardından Rize Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Asım Çillioğlu, Başkan Aziz Yıldırım’a sarı lacivert gemi maketi hediye etti. Başkan Aziz Yıldırım da, Asım Çillioğlu’na 53 numaralı imzalı Fenerbahçe forması hediye etti.

Başkan Aziz Yıldırım gecede 15 yeni üye olan Üyelerin üyelik formlarını da imzaladı.

Burada bir açıklama yapan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Rizelilerin çoğunun Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Oyuncuların imzaladığı bir forma hediye ediyoruz. Rize bizim için ayrıca özellikli bir şehir. Her zaman burada evimizde hissettik kendimizi. Rizelinin çoğu Fenerbahçelidir, bundan dolayı da her zaman gurur duyduk” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda yenen yemeğin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Rize Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Asım Çillioğlu, “Başkanımıza verdiğimiz hediye, eskiden dedelerimizin kullanmış olduğu o zamanki motorların bir maketiydi. Bu gemiler o dönemlerde yük de taşıyorlardı. O geminin bir özelliği vardı; onlar Kurtuluş Savaşı döneminde savaşan Kuva-i Milliye’ye silah ve cephane taşıyorlardı. Başkanımız da bu hediyemizi evinde saklayacağını söyledi. Umarım ki güzel bir hediye olmuştur. Dedi.

Yemek sonrasında Başkan aziz yıldırım bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi

Haber:Foto::Osman KÖSEOĞLU

İlk yorumu siz yazın