AYAR RTE ÜNİVERSİTESİNDEN YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET BELGESİNİ ALDI

AYAR RTE ÜNİVERSİTESİNDEN YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET BELGESİNİ ALDI Ak Partinin bir önceki İl Başkanı Hikmet Ayar,  dün Özel bir televizyon kanalında canlı yayında, Ak Parti Rize Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladıktan sonra,  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne giderek, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından, 13.9.2013 tarihinde kaydolduğu ve bir buçuk yıllık öğrenin süresi sonunda, Anabilim Dalı İşletme Yüksek..

Tarih : Okunma : 9 Defa Okundu... Yorum Yap

AYAR RTE ÜNİVERSİTESİNDEN YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET BELGESİNİ ALDI

Ak Partinin bir önceki İl Başkanı Hikmet Ayar,  dün Özel bir televizyon kanalında canlı yayında, Ak Parti Rize Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladıktan sonra,  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne giderek, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından, 13.9.2013 tarihinde kaydolduğu ve bir buçuk yıllık öğrenin süresi sonunda, Anabilim Dalı İşletme Yüksek Lisansı bölümünü,  19.01.2015 tarihinde tamamlayarak mezuniyet belgesini almış oldu.

1981 yılında İstanbul Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden Mezun olan, Ak parti Rize Eski İl Başkanı ve Ak Parti Rize milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, “Çok yoğun geçen il başkanlığı görevime rağmen gece, gündüz demeden fırsat bulduğum her saati ve her dakikamı değerlendirerek, icabında çok az uyku uyuyarak bir buçuk yıllık süre içerisinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemizden büyük bir şeref ve gururla branşım olan İşletme dalında, Yüksek Lisans mezuniyetimi gerçekleştirmiş oldum. Üniversite öğrencilik yıllarımdaki duyguları tekrar yaşamış oldum. Fakat şimdiki öğrenciler çok şanslı. Bizim okuduğumuz Üniversiteler ülkemizin önemli üniversiteleriydi. Fakat bu kadar çok yönlü imkan ve bu denli kaliteli üniversitelerde öğrenim görmek şimdiki genç öğrencilerimiz için çok büyük şanstır. Bunu çok iyi değerlendirmeleri gerekir .”dedi.

Ak Parti Rize Eski il başkanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünden, Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesini, geçen yıl aynı Üniversitede Yüksek Lisans yapan ve mezun olan, Ak Parti Rize eski il Başkan yardımcısı arkadaşı, RTE Üniversitesi Vakfı Genel Sekreteri Avukat Harun Mertoğlu ile birlikte aldılar.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş