Avrupa liglerinde forma giyen Türk futbolcuların performansları göz doldurdu

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden Türk futbolcuları, bu hafta gösterdikleri performanslarla adeta göz doldurdu. Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun ve Ozan Kabak takımları adına birer gol kaydederken, Kaan Ayhan ve Yusuf Yazıcı yaptıkları asistlerle takımlarına katkı sağladı. Avrupa’nın en prestijli liglerinde boy gösteren Türk futbolcuları, bu hafta attıkları goller ve yaptıkları asistlerle takımlarına önemli katkı..

Tarih : Okunma : 30 Defa Okundu... Yorum Yap

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden Türk futbolcuları, bu hafta gösterdikleri performanslarla adeta göz doldurdu. Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun ve Ozan Kabak takımları adına birer gol kaydederken, Kaan Ayhan ve Yusuf Yazıcı yaptıkları asistlerle takımlarına katkı sağladı.

Avrupa’nın en prestijli liglerinde boy gösteren Türk futbolcuları, bu hafta attıkları goller ve yaptıkları asistlerle takımlarına önemli katkı sağladı. Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun ve Ozan Kabak takımları adına birer gol kaydederken, Kaan Ayhan ve Yusuf Yazıcı yaptıkları asistlerle takımlarına katkı sağladı.

OZAN KABAK BERABERLİK GOLÜNÜ KAYDETTİ

Ozan Kabak’ın formasını giydiği Schalke 04, Bundesliga’nın 11. haftasında Augsburg’a konuk oldu.

Konuk ekip, rakibini 3-2 mağlup ederken milli savunmacının 71. dakikadaki golü takımı adına galibiyetin kapısını araladı.

Son 20 dakikaya 2-1 geride giren Gelsenkirchen ekibi, genç stoperin fileleri bulmasıyla skoru dengeledi.

Sezona sakat başlayan Ozan, Almanya Kupası’nda oynanan Arminia Bielefeld maçının ardından ikinci defa ilk 11’de sahaya çıktı ve bu sezon ilk defa gol sevinci yaşadı.

82. dakikada sahneye çıkan Amine Harit, maçın skorunu belirledi ve Ozan Kabak’ın takımı Schalke’ye üç puan kazandırdı.

İlk yorumu siz yazın