‘Avcı yanımda büyüdü, şimdi telefonuma bakmıyor’

Rizeli Yurttaşlar CHP Milletvekili Adayı Köksal Toptan’a AKP’li Avcı’yı Şikâyet Etti: ‘Avcı yanımda büyüdü, şimdi telefonuma bakmıyor’ Millet İttifakı Rize Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün Rize Merkez’de yapılan esnaf ve yurttaş buluşmalarında milletvekili adaylarına karşı yaşanan yoğun ilginin yanında birçok yurttaş AKP’li isimleri ve mevcut iktidarı milletvekili adayı..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

Rizeli Yurttaşlar CHP Milletvekili Adayı Köksal Toptan’a AKP’li Avcı’yı Şikâyet Etti: ‘Avcı yanımda büyüdü, şimdi telefonuma bakmıyor’
Millet İttifakı Rize Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün Rize Merkez’de yapılan esnaf ve yurttaş buluşmalarında milletvekili adaylarına karşı yaşanan yoğun ilginin yanında birçok yurttaş AKP’li isimleri ve mevcut iktidarı milletvekili adayı Köksal Toptan’a şikâyet etti. Yurttaşların tepkileri karşısında açıklamalarda bulunan Toptan ‘Kurtuluş Savaşı’na zor dediler Atatürk başardı, Allah’ın izniyle vatanı satanlardan bu vatanı kurtaracağız.’ Dedi.
Yapılan gezi sırasında bir yurttaş: “Ben CHP’nin kazanacağına inanmıyordum açıkçası ama şu son olaylara baktığım zaman sürpriz çıkabilir diyorum artık, yüzde doksan dokuz sürpriz çıkacak.” Dedi.
“MUHAMMET AVCI YANIMDA BÜYÜDÜ, ŞİMDİ TELEFONUMA BAKMIYOR”
Yeniköy Mahallesi’nde taksici esnafı olan yurttaşlar ise milletvekillerinin telefonları açmadığını ifade ederek AKP’li Milletvekili Muhammet Avcı’yı şikâyet etti. Taksi esnafı yurttaş CHP Rize Milletvekili Adayı Köksal Toptan ile olan konuşmasında şunları ifade etti: “Ben büyütmüşüm, benim yanımda büyüdü Muhammet Avcı, evleri buradaydı. Şimdi bakmıyorsun telefonuma. Böyle bir şey olabilir mi? 2002 senesinde sigorta hastanesinde babam oda bulamıyordu, Köksal Toptan’a ulaştım, bir telefonla babama oda buldu.”
Yurttaşın bu tepkisine karşılık Milletvekili Adayı Toptan ise: “Şu anda kendi partisinin il başkanı, il yönetim kurulu üyeleri dahi o vekillere ulaşamıyor, bizi seçin benim telefonum hiçbir zaman kapalı olmaz.” Dedi.
“ZİNAYI SUÇ OLMAKTAN, İSLAM İBARESİNİ NÜFUS KAĞIDINDAN BU İKTİDAR ÇIKARDI”
Milletvekili Adayı Köksal Toptan’a AKP’yi şikâyet eden bir diğer yurttaş ise: “Zinayı bu parti suç olmaktan çıkardı, nüfus kağıdından islam ibaresini yine bu çıkardı. Adam adamın karsını alıyor, üstüne gidiyor televizyona çıkıyor ona ceza vermiyorsun, Cumhurbaşkanı aleyhine konuşan 16 bin kişiye ceza veriyorsun. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tek suçu var o da cumhuriyeti kurmak.”
“BU VATANI BİZ KURTARACAĞIZ”
Bir başka yurttaşın şikayetleri karşısında konuşan CHP Rize Milletvekili Adayı Köksal Toptan ise şunları ifade etti: “Kurtuluş Savaşı’na zor dediler Atatürk başardı, Allah’ın izniyle vatanı satanlardan bu vatanı kurtaracağız. Bu vatanı yabancılara dilim dilim satanlardan geri alacağız.”
Oto yıkama işi yapan bir esnaf ise yaptığı market alışverişinde bir kilo sıvı yağ ve bir kilo şekerin 105 TL olmasından şikayetçi oldu.
“POLİTİK NEDENLERLE EĞİTİM KURUMLARINA ADAM GETİRDİKLERİ İÇİN EĞİTİM YERLERDE”
Bir eğitim kurumunda çalışan personelin milletvekili adayı Köksal Toptan’a ‘Eğitim sektöründeki sıkıntılara el atın.’ Talebinin üzerine ise Toptan şu açıklamalarda bulundu: “Birinci önceliğim eğitim, Rize’nin eğitimde 72. sıraya düştüğünü de biliyorum, liyakatsiz insanların görevde olduğunu da biliyorum, liyakatli insanların var olduğunu da biliyorum ancak onları göreve getirmediler. Sadece politik nedenlerle göreve adam getirdikleri için eğitim yerlerde.”
Rize’de bir değişim istediğini söyleyen Toptan’a karşı konuşan bir esnaf ise ‘İnşallah, niyetimiz o şekilde’ diyerek karşılık verdi.
Bir genç yurttaş ise AKP’nin milletvekillerinden memnun değiliz diyerek tepkisini gösterdi.

İlk yorumu siz yazın