AV. HARUN MERTOĞLU, ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU.

Av. Harun Mertoğlu, Aday Adaylık Başvurusunda Bulundu. Av. Harun Mertoğlu, Aday Adaylık Başvurusunda Bulundu. Konuyla İlgili Açık Açıklama Yapan Mertoğlu Şunları Söyledi; Değerli basın mensupları, Çok kıymetli hemşerilerim… Malumunuz 14 Mayıs 2023 seçimlerine Rize’den aday adayı olarak katılmak için bugün Partimizin il binasında resmi başvurumuzu gerçekleştirdik. Ülkemizde yaşanan afetlerden ötürü, esasında Sayın Cumhurbaşkanımızın da işaret..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

Av. Harun Mertoğlu, Aday Adaylık Başvurusunda Bulundu.
Av. Harun Mertoğlu, Aday Adaylık Başvurusunda Bulundu.

Konuyla İlgili Açık Açıklama Yapan Mertoğlu Şunları Söyledi;

Değerli basın mensupları, Çok kıymetli hemşerilerim…

Malumunuz 14 Mayıs 2023 seçimlerine Rize’den aday adayı olarak katılmak için bugün Partimizin il binasında resmi başvurumuzu gerçekleştirdik. Ülkemizde yaşanan afetlerden ötürü, esasında Sayın Cumhurbaşkanımızın da işaret ettiği üzere coşkulu seromonilerle değil, mutevazi bir başvuru süreci işletmeye çalışıyoruz. Ben bu vesileyle yaşanan afetlerde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Türkiye Yüzyılı’nda Rize için elimizden gelenin fazlasını yapmak, birliğimizi ve beraberliğimizi kavileştirerek ilimize hizmet etmekte azmimiz tamdır. Dolayısıyla bu beraberliğimizin içerisinde tevecühlerini rica ettiğimiz hemşerilerimizi yanımızda görmek ve onlarla birlikte hareket etmek en büyük arzumuzdur

Rabbimin inayetiyle inşallah herşeyi birlikte başaracağız.

Çıktığımız bu yolda bizleri yanlız bırakmayan başta ailem olmak üzere bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Ak parti İl başkanımız ve teşkilat mensupları ile Genel Merkez’de yoğun bir mesai harcayan tüm teşkilat görevlilerimize kolaylıklar diliyor, genç kardeşlerimizden büyüklerimize kadar kalbi ülkemiz ve Rizemiz için atan tüm vatandaşlarımızı saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş