ATMACA YÜKSEK UÇUYOR

ATMACA YÜKSEK UÇUYOR                                       NECATİ DİLİ       GÖZLEM [email protected] İkinci devreye Karadeniz fırtınası gibi esen Çaykur Rizespor seriyi bozmayarak fırtınanın devamını tekrarda sürdürdü. Fırtınaları yaşatan atmacalar fırtına olup Konya da esmeye devam etti. Fırtınalı oyunlara alışan Rizespor taraftarları Konya deplasmanında attıkları iki gol ve üç puanla Yükselişini devam ettirdi. Basamakları hızlı bir şekilde sürdüren atmacalar İkinci devrede..

Tarih : Okunma : 46 Defa Okundu... Yorum Yap

ATMACA YÜKSEK UÇUYOR                                       NECATİ DİLİ       GÖZLEM

[email protected]

İkinci devreye Karadeniz fırtınası gibi esen Çaykur Rizespor seriyi bozmayarak fırtınanın devamını tekrarda sürdürdü. Fırtınaları yaşatan atmacalar fırtına olup Konya da esmeye devam etti. Fırtınalı oyunlara alışan Rizespor taraftarları Konya deplasmanında attıkları iki gol ve üç puanla Yükselişini devam ettirdi. Basamakları hızlı bir şekilde sürdüren atmacalar İkinci devrede sadece bilindiği gibi 45 puan kaybı oldu Bir mağlubiyet bir beraberlikle.

Bizlere bu fırtınalı maçlar izlettiren tüm ekibi kutluyorum.

Perdeyi Yine Vedat Muriç acarken, İkinci golünde asistini yaparak perdeyi Samudio kapattı.

Artık içerde ve deplasmanda Süper oynayan Çaykur Rizespor taraftarın kafasındaki acaba düşüncesini çıkarttı. Şimdi kaç atarız düşüncesini düşünmeye başladılar

Çaykur Rizespor taraftarı hazırlık yaparak büyük düşünmeye başladılar. Hedef daha yukarılarda olmalıdır diye söylemler başladı.

Artık Rizespor’da bulunan bütün futbolcular tek yürek olmuş gibi birbirlerine kenetlendiler.

Hedef büyütüldü.

Koltuklarımızın arkasına yaslanarak rahatça maçlarımızı izlemeye başladık.

İlk yorumu siz yazın