Ardeşen Turizim Fakültesi İhale Edildi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman ile Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Turizm Fakültesi Yerleşkesi planı üzerinde bir dizi çalışma yürüttü ve yapılması planlanan projeyi yerinde inceledi. Daha sonra Rektör Hüseyin Karaman çalışmalara Ardeşen Belediyesi başkanlık makamında devam edildi. Proje bir eğitim binası ve içinde fuaye alanı olan bir konferans solonu olmak..

Tarih : Okunma : 9 Defa Okundu... Yorum Yap

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman ile Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Turizm Fakültesi Yerleşkesi planı üzerinde bir dizi çalışma yürüttü ve yapılması planlanan projeyi yerinde inceledi. Daha sonra Rektör Hüseyin Karaman çalışmalara Ardeşen Belediyesi başkanlık makamında devam edildi.

Proje bir eğitim binası ve içinde fuaye alanı olan bir konferans solonu olmak üzere iki ayrı binadan oluşmaktadır. İnşaat için ihaleler tamamlanmış olup müteahhit firma tarafından 11 bin m² alan üzerinde ilk kazı çalışması   18.08.2015 tarihinde yapılacaktır.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş