ARDEŞEN MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ETWİNNİNG PROJESİNDE

ARDEŞEN MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ETWİNNİNG PROJESİNDE Ardeşen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Derya ATAY ve öğrencilerinin yürüttüğü teknolojinin doğru kullanımı ve meslek seçimlerine yönelik iki projede de farklı öğretim teknikleri kullanılarak derslere entegre şekilde öğrencilerin kazanımlarını artırmaktadır. “Teknolojinin Yeni Lideri Z Kuşağı” Gençleri Projesiyle, teknolojiyi doğru ve faydalı kullanmak..

Tarih : Okunma : 77 Defa Okundu... Yorum Yap

ARDEŞEN MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ETWİNNİNG PROJESİNDE

Ardeşen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Derya ATAY ve öğrencilerinin yürüttüğü teknolojinin doğru kullanımı ve meslek seçimlerine yönelik iki projede de farklı öğretim teknikleri kullanılarak derslere entegre şekilde öğrencilerin kazanımlarını artırmaktadır.

“Teknolojinin Yeni Lideri Z Kuşağı” Gençleri Projesiyle, teknolojiyi doğru ve faydalı kullanmak ,web2.0 araçlarını tanıma ve derslere entegre etme, aynı zamanda e güvenlik ve siber zorbalık hakkında farkındalık oluşturmayla ilgili çalışmalar yapılmaktadır.

“Geleceğim İçin Konuşuyorum “Projesiyle meslek seçimi, gelecekte hangi yeni mesleklerin oluşacağı bu konuda nasıl meslek seçimi yapılması gerektiği ve Öğrencilerimizin yeni bir iş aramayı, iş görüşmesi yapmayı ve 21. yüzyıl mesleklerini öğrenmeleri konusundaki çalışmalar öğrenci merkezli yapılmaktadır.

Her iki projede yabancı öğretmen ve öğrencilerden oluşan kültürel etkileşimi olan uluslararası bir projedir.

İlk yorumu siz yazın