ARDEŞEN İÇİN 50 MİLYON TL. DESTEK SÖZÜ ALDILAR

ARDEŞEN İÇİN 50 MİLYON TL. DESTEK SÖZÜ ALDILAR Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya son Ankara ziyaretinden yine eli boş dönmüyor. İlçe için Tarım ve Orman Bakanlığından Ardeşen İçin 50 Milyon TL’lik yatırım sözü aldılar. Haber: Bayram Ali Kavalcı Geçtiğimiz ay Ankara’ya giden Başkan Kahya buradaki temasları sonrası İlçeye yeni bir gençlik merkezi binası, yüzme havuzu..

Tarih : Okunma : 63 Defa Okundu... Yorum Yap

ARDEŞEN İÇİN 50 MİLYON TL. DESTEK SÖZÜ ALDILAR

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya son Ankara ziyaretinden yine eli boş dönmüyor. İlçe için Tarım ve Orman Bakanlığından Ardeşen İçin 50 Milyon TL’lik yatırım sözü aldılar.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Geçtiğimiz ay Ankara’ya giden Başkan Kahya buradaki temasları sonrası İlçeye yeni bir gençlik merkezi binası, yüzme havuzu ve mevcut kapalı spor salonunun yenilenmesi sözünü Spor Totodan almış idi.

Bu kez Tarım ve Orman Bakanlığından Ardeşen İçin 50 Milyon TL’lik yatırım sözü aldılar.

Konuyla ilgili Belediyenin sosyal paylaşım ağından yapılan açıklamada şunlara değinildi; “Ankara’daki temaslarını sürdüren Belediye Başkanımız Avni Kahya ve Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu, Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak ile birlikte, Tarım ve Orman Bakanlığından Ardeşen İçin 50 Milyon TL’lik yatırım sözü aldı.

Geçtiğimiz ay Ankara ziyaretinde Milletvekilimiz Osman Aşkın BAK’ın ilgi ve alakalarıyla SPORTOTO’dan aldığı gençlik merkezi, İlçe kapalı spor salonunun yenilenmesi ve yüzme havuzu yatırım sözünün ardından, yine Milletvekilimiz ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’den Ardeşen için düşünülen proje ve yatırımlar için onay aldı.

Ardeşen Belediye Başkanı KAHYA, ”Kendisini her fırsatta fahri Ardeşen’li olarak ifade eden Sayın Tarım ve Orman Bakanımız sn. Pakdemirli’ye ve Eski Gençlik ve Spor Bakanımız, Rize Milletvekilimiz sn. Bak’a ve her daim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize teşekkür ederiz. Alınan yatırım desteği İlçemize ve bölgemize şimdiden hayırlı olsun. Her şey ortak sevdamız Ardeşen için.” şeklinde açıkladı.

İlk yorumu siz yazın