Antalyaspor ve İttifak Holding Konya spor maçları için antrenmanlara devam ediyor.

Yoğun maç fikstürüne başlayan Atmacalar ara vermeden Fraport-Tav Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor maçları için antrenmanlara devam ediyor. Hafta: 24 Aralık 2020 Perşembe 19:00 ÇAYKUR RİZESPOR – ANTALYASPOR Hafta: 28 Aralık 2020 Pazartesi 16:00 KONYASPOR – ÇAYKUR RİZESPOR Bugün 16.00’da teknik direktörümüz Stjepan Tomas yönetiminde başlayan antrenmanımız 80 dakika sürdü. Isınma ve pas çalışmasıyla başlayan..

Tarih : Okunma : 62 Defa Okundu... Yorum Yap

Yoğun maç fikstürüne başlayan Atmacalar ara vermeden Fraport-Tav Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor maçları için antrenmanlara devam ediyor.

  1. Hafta: 24 Aralık 2020 Perşembe 19:00 ÇAYKUR RİZESPOR – ANTALYASPOR
  2. Hafta: 28 Aralık 2020 Pazartesi 16:00 KONYASPOR – ÇAYKUR RİZESPOR

Bugün 16.00’da teknik direktörümüz Stjepan Tomas yönetiminde başlayan antrenmanımız 80 dakika sürdü. Isınma ve pas çalışmasıyla başlayan birinci bölümden sonra hücum ve savunma organizasyonlarının yer aldığı dar alanda çift kale maç ile idman bitirildi.

Tedavileri tamamlanan Fabricio ve Talbi takımla antrenmanlara katıldı. Tedavileri süren Boldrin, Remy ve Abdullah; takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışmaya salonda başladıktan sonra antrenmana sahada devam ettiler. Antrenman eksiği bulunan Umar performans antrenörü eşliğinde takımdan ayrı olarak kuvvet idmanı yaptı.

Antalyaspor’u evimizde konuk edeceğimiz maçın hakemi Ankara bölgesinden Erkan Özdamar; son olarak 7 Mart 2018 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. – GAZİANTEPSPOR maçımızı yönetmişti

https://www.caykurrizespor.org.tr/Haber/Atmacalarin-Fraport-TAV-Antalyaspor-ve-Ittifak-Holding-Konyaspor-maclari-hazirliklari-4914.html

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş