ANAYURTTA 50 YIL SONRA SU AKTI

ANAYURTTA 50 YIL SONRA SU AKTI RAMAZANDA 3500 SOYDAŞLARIMIZA İFTAR VERİLECEK İSMET KÖSOĞLU Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen organizasyonla Anayurt Güney Türkistan da soydaşlarımıza yapılan yardımlar devam ediyor. Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği aracılığı ile anavatanda hayırsever işadamları tarafından yapılan yardımlar anayurtta muhtaç ailelere ulaştırılıyor. Dernek tarafından çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada’ ’Susuzluk çekilen bölgede açılan..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

ANAYURTTA 50 YIL SONRA SU AKTI

RAMAZANDA 3500 SOYDAŞLARIMIZA İFTAR VERİLECEK

İSMET KÖSOĞLU

Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen organizasyonla Anayurt Güney Türkistan da soydaşlarımıza yapılan yardımlar devam ediyor.

Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği aracılığı ile anavatanda hayırsever işadamları tarafından yapılan yardımlar anayurtta muhtaç ailelere ulaştırılıyor. Dernek tarafından çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada’ ’Susuzluk çekilen bölgede açılan sondaj kuyuları sayesinde yöre insanına sağlıklı içme suyu veriliyor. İçme Suyu hayratı ve Tarım sulama faaliyetleri devam ediyor. İstanbul’da Hastane sahiplerinden Rizeli Dr. Metin Külünk tarafından 50 yıldır su görmeyen tarlalara su getirildi. Yapılan sondaj ile çıkarılan su Dr. Metin Külünk tarafından yaptırılan havuzlarda toplanarak tarım sahalarında kullanılması için açılan kanallarla sulama yapılacak. Anayurttaki bu coğrafyanın büyük kısmında biten Tarım için kolları sıvadık. Sulama projesine çok önem veriyoruz. Bölgede tarım ve ağaç dikme konusunda çalışmalarımız devam edecek.

İftar’da soydaşlarımızı unutmayalım

Derneğimiz Güney Türkistan’da muhtaç soydaşlarımıza İftar ikramlarını da unutmuyor. Buradaki insanlarımız gerçekten çok yoksul, Yokluklar ülkesi burası. Bütün yardımları Türkiye’den göndermeye çalışıyoruz. Hayırsever insanımızın buradaki toplu iftarlara yardımını bekliyoruz. İftar ikramları devam ederken Ramazanda Güney Türkistan da verilecek İftar çadır Kamp ve Yoksul köylerde gerçekleşecektir.

Her gün 3500 kardeşimize iftar vermek istiyoruz

Her köy ve Kamp için 500 er kişilik olup ayrıca sahur içinde kısmen ikram gerçekleşecektir. Her gün 5-6 İftar la 3000 – 3500 kardeşe ikram planımız var. Yani Ramazan sürecinde 29×6=174 civarı İftar planımız var. Bu gün itibari ile 15 İftar sahiplenildi. Allah hepinizden razı olsun. Hayırsever iş insanımızın yardımlarını bekliyoruz’’ denildi.

İlk yorumu siz yazın