Anadolu Yıldızlar Liginde Karate’cilerin Başarısı

Anadolu Yıldızlar Liginde Karate’cilerin Başarısı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Karate gurup elemeleri Erzurum’da 03-04 2015 tarihlerinde 11 ilin katılımı ile gerçekleştirildi. İlimizi temsil eden sporculardan 4’ü madalya alarak 21-22 Şubat 2015 tarihinde Trabzon’da yapılacak olan Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Gerçekleşen müsabakalara Erzurum, Bayburt, Erzincan, Giresun,..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

Anadolu Yıldızlar Liginde Karate’cilerin Başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Karate gurup elemeleri Erzurum’da 03-04 2015 tarihlerinde 11 ilin katılımı ile gerçekleştirildi.

İlimizi temsil eden sporculardan 4’ü madalya alarak 21-22 Şubat 2015 tarihinde Trabzon’da yapılacak olan Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Gerçekleşen müsabakalara Erzurum, Bayburt, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Rize, Tokat ve Trabzon olmak üzere 11 ilden bayan ve erkeklerde 76 sporcu katıldı.

Yarı finale katılmaya hak kazanan Rize’li sporcular MEtahan KAHVECİ 45 kg’da birinci, Tayfun BEŞİKTEPE 40 kg’da üçüncü, Sudenur BAŞ 45 kg’da ikinci ve Mediha ÖZÇELİK 40 kg’da ikinci oldu.

Rize Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK Karate Antrenörü Ali Rıza PEÇE’ye ve sporculara başarılarından dolayı teşekkür ederek “ 4 madalya ile Rize ilini temsil eden sporcularımız yarı finale çıkma başarısını gösterdiler. İnanıyorum ki Trabzon ilinde yapılacak olan yarı final müsabakalarında sporcularımız aynı başarıyı gösterecektir”

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş