ANADOLU GÖNÜL YOLU 81 GENÇ 81 BAYRAK PROJESİ KAPSAMINDA TÜRK BAYRAĞI HAKKÂRİ’DE

ANADOLU GÖNÜL YOLU 81 GENÇ 81 BAYRAK PROJESİ KAPSAMINDA TÜRK BAYRAĞI HAKKÂRİ’DE -BAYRAĞIMIZ 18 MART’TA ÇANAKKALE’DE GÖNDERE ÇEKİLECEK İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ- 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan tüm illeri dolaşacak Türk Bayrağı için Hakkâri’de de devir teslim töreni düzenlendi. Hakkâri Valiliği salonunda düzenlenen törene Vali-Belediye Başkanı..

Tarih : Okunma : 139 Defa Okundu... Yorum Yap

ANADOLU GÖNÜL YOLU 81 GENÇ 81 BAYRAK PROJESİ KAPSAMINDA TÜRK BAYRAĞI HAKKÂRİ’DE

-BAYRAĞIMIZ 18 MART’TA ÇANAKKALE’DE GÖNDERE ÇEKİLECEK

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ- 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan tüm illeri dolaşacak Türk Bayrağı için Hakkâri’de de devir teslim töreni düzenlendi.

Hakkâri Valiliği salonunda düzenlenen törene Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya katıldı. Van Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Mehmet Salih Atlı, Sosyolog Rukiye Kaya ve öğrenci Nurgül Tayancan refakatinde Hakkâri’ye getirilen Şanlı Türk Bayrağı Hakkâri’yi temsil eden öğrenci Muharrem Değirmenci’ye teslim edildi.

Vali-Belediye Başkan İdris Akbıyık, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gençlerimizde var olan milli tarih şuurunun daha da geliştirilmesi, vatan ve bayrak sevgisinin pekiştirilerek gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 81 ilde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağımızın 7 bölgeden yola çıktığını söyledi. Vali İdris Akbıyık ”Biz de bugün Van’dan gelen Şanlı Türk Bayrağımızı teslim aldık. Bayrağımızı alan gencimiz de bunu ve Şırnak’a götürecek ve Çanakkale’ye kadar ulaşacak. Atalarımızın, şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarıyla sulanmış bu cennet vatanda hep birlikte bayrağımızın gölgesi altında bayrağımızı ebediyete kadar yaşatmak için geçmişte olduğu gibi bugünde bundan sonrada her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bayrağımızı ve vatanımızın sonsuza kadar koruyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu projeyi hazırlayan Bakanlığımıza da teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak etkinliği kapsamında Van’dan Hakkâri İline gelen Türk Bayrağımız Doğu Anadolu Bölgesini dolaşacak. Ay yıldızlı bayrağımız diğer bölgelerdeki bayraklarla beraber 18 Mart günü Çanakkale Şehitler Abidesinde göndere çekilecek.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş