AMATÖRE GÖNÜL VERENLER  OSMAN SARIMEHMET SAĞLIK SPOR ANTRENÖRÜ

AMATÖRE GÖNÜL VERENLER  OSMAN SARIMEHMET SAĞLIK SPOR ANTRENÖRÜ NOSTALJİ SERİLERİ   NECATİ DİLİ 1978 yılında Futbola Selimiye spor ile başlayan Osman Sarımehmet Şu anda hala Rize Sağlık sporda kulübün hem başkanlığını aynı zamanda da Hocalığını yapmakta.   Futbola 1978 yılında Rize Selimiye sporda başladı. Sırasıyla Pehlivantaşı, Sağlık spor 1991 yılında da antrenörlük kursuna giderek antrenör..

Tarih : Okunma : 242 Defa Okundu... Yorum Yap

AMATÖRE GÖNÜL VERENLER  OSMAN SARIMEHMET
SAĞLIK SPOR ANTRENÖRÜ

NOSTALJİ SERİLERİ

 

NECATİ DİLİ

1978 yılında Futbola Selimiye spor ile başlayan Osman Sarımehmet Şu anda hala Rize Sağlık sporda kulübün hem başkanlığını aynı zamanda da Hocalığını yapmakta.

 

Futbola 1978 yılında Rize Selimiye sporda başladı. Sırasıyla Pehlivantaşı, Sağlık spor 1991 yılında da antrenörlük kursuna giderek antrenör olan Osman SARIMEHMET önce ilk profesyonel antrenör olarak Sağlık spor da daha sonra okul takımlarında, yaz spor okullarında ve 1997 yılında Çaykur Rizespor da profesyonel olarak görev aldım Diyen SARIMEHMET  Daha sonraki yıl Pazar sporda görev aldı. Daha sonraki sezonda Ç.Rize sporda yardımcı antrenör olarak görev aldı.daha sonra Sivas sporda görev aldı. Bir sonraki senesi Üsküdar Anadolu sporda görev aldım diyen Osman SARIMEHMET profesyonel olarak görev yaptı.
10 yıl kapalı olan Sağlık sporda farklı bir amaçla Sağlık sporu hayata geçirerek kimsesiz, yoksul, fakir aile çocuklarına aynı zamanda sorunlu çocuklara spor yaptırarak onları topluma kazandırmayı hedef ettik. Bu uğurda iddialıyız. Rize de çocuk barışına büyük katkı sağladık. Kulübün hem başkanlığını hem de hocalığını yapmaktayım diyen Osman  hoca bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan DİREN  inde büyük desteklerini görmekteyiz .Unutmayalım bu çocuklar bizim çocuklarımızdır . Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkürlerimi sunarım dedi.

Unknown

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş