Amatöre gönül verenler AZİZ TOPAL

Amatöre gönül verenler AZİZ TOPAL Amatöre gönül verenler den bu kez yıllardır Amatör futbolun içerisinde olan Topal Futboldan kopamadı futbolculuk hayatından sonra idareci ve hep Amatör futbolun içerisinde oldu. Bizlerin görevli olduğumuz maçlarda bile kendisini her zaman tribünde olduğunu gözledik. Bu da başka bir amatör sevdalısı arkadaşımız. Aziz TOPAL Kimdir “1963 yılında doğdum. Evli ve..

Tarih : Okunma : 666 Defa Okundu... Yorum Yap

Amatöre gönül verenler AZİZ TOPAL

Amatöre gönül verenler den bu kez yıllardır Amatör futbolun içerisinde olan Topal Futboldan kopamadı futbolculuk hayatından sonra idareci ve hep Amatör futbolun içerisinde oldu. Bizlerin görevli olduğumuz maçlarda bile kendisini her zaman tribünde olduğunu gözledik. Bu da başka bir amatör sevdalısı arkadaşımız.

Aziz TOPAL Kimdir

“1963 yılında doğdum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İlk ve ortaokulu Derepazarı’nda okudum. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden mezunum. 1986 yılında TEDAŞ da elektrik teknisyeni, daha sonra yüksekokulu bitirince elektrik teknikeri olarak çalıştım. Amatör sporda uzun yıllar çeşitli kulüplerde futbol oynadım. Derepazarı spor, İyidere spor, Bağdatlı spor, İkizdere spor kulüplerinde forma giydim. 2 dönem Derepazarı sporda yöneticilik ve koordinatörlük yaptım. 3 yıl Rize Belediye sporda genel kaptanlık yaptım. Bu dönemde 2001 doğumlular Türkiye 4.sü olma başarısını gösterdiler. 2011 de emekli oldum. 2 dönem Bahattin Paşa köyünde muhtarlık yaptım. Şuan Derepazarı’nda Kamil Koç acentesini işletmekteyim. Efsaneler grubu olarak halı saha maçlarına devam etmekteyim. Futbolda aktif olmaya devam ediyorum.” DEDİ.

HAZIRLAYAN NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın