AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZDA 7. SAYIMIZDA ERCAN YILMAZ

AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZDA 7. SAYIMIZDA ERCAN YILMAZ’I   Kaleme aldık. Söylediğimiz gibi yazı serimizin 7. Bu hafta siz okuyucularımıza yazılarımızı sunmaya çalışıyoruz   ERCAN YILMAZ KİMDİR? 11.07.1981 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdum. Ailemin mesleği nedeniyle doğumumdan itibaren Rize’de yaşamaktayım. Futbola 1990 -1991 yıllarında ÇAYKUR spor alt yapısında başladım. 1998 yılında Rize Çay spor’ da amatör olarak..

Tarih : Okunma : 315 Defa Okundu... Yorum Yap

AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZDA 7. SAYIMIZDA ERCAN YILMAZ’I

 

Kaleme aldık. Söylediğimiz gibi yazı serimizin 7. Bu hafta siz okuyucularımıza yazılarımızı sunmaya çalışıyoruz

 

ERCAN YILMAZ KİMDİR?

11.07.1981 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdum. Ailemin mesleği nedeniyle doğumumdan itibaren Rize’de yaşamaktayım. Futbola 1990 -1991 yıllarında ÇAYKUR spor alt yapısında başladım. 1998 yılında Rize Çay spor’ da amatör olarak sürdürdüğüm spor hayatım 2000 yılında 3. lige yükselme başarısıyla profesyonel hayata geçtim. Rize Çay spor ‘da  1 yıl

profesyonel oynadıktan sonra 2.lig ekiplerinden İstanbul Güngören Beldespor’a transfer oldum.

Aynı sezon hem takımdaki yönetimsel sorunlar hem de Ankara Gazi üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanmam  sebebiyle profesyonellikten amatörlüğe dönerek Ankara Süper Amatör ekiplerinden Adalet spor transfer olarak,  2 sezon forma giydim ve takımımla Ankara şampiyonluğu yaşadım . Yaşadığım ciddi sakatlık( bacak kırılması) sonucu 1 yıla yakın bir zaman futboldan ayrı kaldım. 2005 yılında tekrar Rize Çay spora dönerek amatör olarak futbol yaşantımı sürdürürken bu kez de diz sakatlığı geçirince 25 yaşında aktif futbol hayatıma son vermek zorunda kaldım.

2006 yılında antrenör belgesi alarak 2007 yılında Rize Yaylacılar Spor ‘da antrenörlüğe başladım. 2008 yılında Kopuzlar Vakfı Veliköyspor’la yollarımız kesiştikten sonra hedeflerimiz ve spora bakışımız da örtüşünce uzun süreli bir çalışmanın içinde yer aldım. Takımımla 2. amatör lig şampiyonluğu, Nike Halı saha ligi şampiyonluğu ve play off larda üst sıralarda yer alarak güzel sezonlar geçirdik. 2008-2018 yılları arasında aralıklı olarak 7 yıl K.V. Veliköyspor’da çalışıp geçen yıl gol averajıyla BAL ligine yükselmenin eşiğinden döndük. Bu sezona da şampiyonluk parolasıyla başladık ve şu an grubumuzda lider durumda olup playoff müsabakalarında sporcularımın  müthiş gayreti, başkanımızın ve bizi sevenlerin de desteğiyle sezonu hak ettiğimiz yerde bitireceğimiz inancındayım. 2006 yılında başladığım öğretmenlik hayatıma halen Rize Merkez Vakıflar İlkokulu’nda devam etmekteyim.

Sizlerin aracılığıyla bugüne kad ar çalıştığım bütün sporcu kardeşlerime, yöneticilerime ve Kulüp Başkanım Lütfü Kopuz’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ”Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. ‘sözünü ilke edinmeli ve bunun etrafında başarılı sporcular yetiştirme çabası içinde olmalıyız, düşüncesiyle tüm okurlarınıza saygılarımı sunarım dedi.

 

Yazı serimiz bu sütunlarda devam edecektir. Her hafta bir hocamızla söyleşimiz devam edecektir.

HAZIRLAYAN: NECATİ DİLİ

 

 

İlk yorumu siz yazın