AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDURRAHMAN SERDAR ( 6 ) ( NOSTALJİ )

AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDURRAHMAN SERDAR ( 6 ) Amatöre gönül veren hocalarımızdan bu sayımızda Çaykur Spor antrenörü Abdurrahman Serdar hocamızla söyleşimizi yaptık. Sırasıyla bu yeni yazı dizimiz her hafta bir hocamızla söyleşimiz devam edecektir. ABDURRAHMAN SERDAR KİMDİR? Amatör futbolun içerisinden kopmadan yıllardır hizmetlerini sürdüren hocamızdan biridir Abdurrahman Serdar Evli ve üçü kız biri erkek..

Tarih : Okunma : 44 Defa Okundu... Yorum Yap

AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDURRAHMAN SERDAR ( 6 )

Amatöre gönül veren hocalarımızdan bu sayımızda Çaykur Spor antrenörü Abdurrahman Serdar hocamızla söyleşimizi yaptık. Sırasıyla bu yeni yazı dizimiz her hafta bir hocamızla söyleşimiz devam edecektir.

ABDURRAHMAN SERDAR KİMDİR?

Amatör futbolun içerisinden kopmadan yıllardır hizmetlerini sürdüren hocamızdan biridir Abdurrahman Serdar

Evli ve üçü kız biri erkek dört çocuk babası olan Serdar: Amatör futbola hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Uzun yıllardan beri 16 yaşında Kendirli sporda futbol oynamaya başlayan hocamız, Karadeniz Bakır İşletmelerinden sonra Antrenörlük hayatına başladı. Çeşitli takımlarda antrenörlük yaptıktan sonra Çaykur spor takımında çeşitli branşlarda görev yaptı. Şu anda Rize birinci amatörde mücadele eden Çaykur sporda 8 yıldan beri teknik hoca olarak görev yapmaktadır.

U 19 takımıyla 6 kez Rize şampiyonu 2.kez de bölge Şampiyonu elde ettik  diyen Serdar hoca Halen amatör sporun içeresinde devam etmekteyim dedi..

HAZIRLAYAN -NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın