AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDULLAH KALAFAT OĞLU ( 5 ) 

AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDULLAH KALAFAT OĞLU ( 5 )  ABDULLAH KALAFAT OĞLU ( 5 )  Rize amatörüne gönül veren hocalarımız Bu serimizde amatörün içinde uzun yıllar olan , Futbolculuktan tut hakemlik ve antrenörlük yapan Abdullah Kalafatoğlu’ nu kaleme aldık . ABDULLAH KALAFATOĞLU KİMDİR ? Rize amatörüne gönül veren hocalarımız Bu serimizde amatörün içinde uzun yıllar..

Tarih : Okunma : 459 Defa Okundu... Yorum Yap

AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDULLAH KALAFAT OĞLU ( 5 ) 

ABDULLAH KALAFAT OĞLU ( 5 )  Rize amatörüne gönül veren hocalarımız Bu serimizde amatörün içinde uzun yıllar olan , Futbolculuktan tut hakemlik ve antrenörlük yapan Abdullah Kalafatoğlu’ nu kaleme aldık .

ABDULLAH KALAFATOĞLU KİMDİR ?

Rize amatörüne gönül veren hocalarımız

Bu serimizde amatörün içinde uzun yıllar olan , Futbolculuktan tut hakemlik ve antrenörlük yapan Abdullah Kalafatoğlu’ nu kaleme aldık . Bu yazı dizimizde ulaşabildiğimiz bütün hoca arkadaşlarımızı aktarmaya çalışacağız.

ABDULLAH KALAFAT OĞLU KİMDİR ?

1973 yılı Rize doğumluyum kurtuluş ilkokulu, Zihni Derin ortaokulu, Rize lisesini bitirdikten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi RMYO 1997 çay experliği mezunuyum. Hemen akabinde Karadeniz Teknik Üniversitesi RMYO işletme bölümününden 2000 yılında mezun oldum. Bu bölümün devamını Anadolu Üniversitesi yönetim ve organizasyon bölümünü bitirerek lisans mezunu oldum. 2017 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çayeli eğitim fakültesinden pedagojik formasyon belgemi aldım.

Halen  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi beden eğitim ve spor yükse kokulu spor yöneticiliği bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim. Evliyim, Nehir ve Derin adında 2 kız çocuğu babasıyım. Sportif öz geçmişim ise 10 yıl amatör olarak futbol oynadıktan sonra , yaşadığım sakatlık sonucunda futboldan kopamadığım için hakem olmaya karar verdim.

Hakemliğim 13 yılı profesyonel olmak üzere 15 yıl sürdü süper lig ,1. ,2. , 3. ,ve amatör liglerde hakem, yardımcı hakem ve 4. Hakem olarak görev yaptım. Hakemliği bıraktıktan sonra antrenörlüğe başladım sırasıyla Çaykurspor , ( U – 16 grubu ile il şampiyonluğu yaşadık ), Kopuzlar Vakfı Veliköyspor (2013 / 2014 ve 2014 / 2015 Futsal il şampiyonluğu yaşadık 2014 yılında Kocaeli’nde düzenlenen Türkiye Futsal şampiyonasında 5. Olduk. ayrıca futbolda amatör büyükler kategorisinde play off oynama başarısını yakaladık ), Sarıkamış Belediye spor , ( yardımcı antrenör olduğum kulüple il şampiyonluğu yaşayıp oynanan baraj müsabakasını 1 – 0 kazanıp bölgesel amatör ligine yükselme başarısını gösterdik ), Madenli Belediye spor ( A genç takımla şampiyon olup 2. Amatör kümeden 1. Amatör kümeye yükseldik) kulüplerinde teknik sorumlu ve antrenör olarak görev aldım. 2014 yılından 2017 yılına kadar 3 yıl Türkiye Futbol Federasyonunun Rize’de futbolcu lisans vize , tescil işlemlerinin gerçekleştirilmesi, Lisans evraklarının kontrol, takip ve basılmasından sorumlu olarak görev yaptım.

Şu anda Çaykur Rizespor da Atletik performans ve fıtness antrenörü olarak görev yapmaktayım. UEFA B, maç ve performans analizi , Atlatik performans ( fıtnes ) ve futsal antrenörlüğü belgelerine sahip durumdayım. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, beden eğitimi ve spor yüksek okulunda sporda mentörlük, basketbol , voleybol , atletizm , kort tenisi , yüzme , halter, okçuluk, trekking , rafting ve squash derslerini başarıyla bitirmiş durumdayım. Aktif olarak Rize masterler & veteranlar kulübü başkanı ve oyuncusuyum. Geleneksel olarak Rize’de her yıl veteranlar & masterler turnuvası organize etmekteyim. Rize Besyo hazırlık kursu kurucusu olarak üniversiteleri n besyo ( beden eğitimi ve spor yüksek okullarına (fakültelerine) bölümlerine, polis meslek yüksek okullarına, askeri lise ve yüksek okullarına öğrenci hazırlama faaliyetlerime devam etmekteyim. Spor yapmak, kitap okumak, müzik dinlemek ve spor faaliyetlerini takip etmekten hoşlanırım Dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş