AMATÖR MAÇLAR BAŞLIYOR ( TARİHTEN YAPRAKLAR )

AMATÖR MAÇLAR BAŞLIYOR U-15 ve U 17 Müsabakaları eylül ayında başlıyor. 2015-2016 Amatör futbol müsabakaları start alıyor. İlk katılımlar Rize amatöründe U-15 ve U -17 takımlarıyla sezona merhaba deniyor. ASKF salonunda yapılan toplantıda kura çekimleri yapıldı. U 15 A grubunda 5 takım mücadele edecek. Bu takımlar Genç Aslanlar- Ardeşen- Çayeli- Haytef- Özel İdare  U-15 B..

Tarih : Okunma : 58 Defa Okundu... Yorum Yap

AMATÖR MAÇLAR BAŞLIYOR

U-15 ve U 17 Müsabakaları eylül ayında başlıyor.

2015-2016 Amatör futbol müsabakaları start alıyor. İlk katılımlar Rize amatöründe U-15 ve U -17 takımlarıyla sezona merhaba deniyor.

ASKF salonunda yapılan toplantıda kura çekimleri yapıldı. U 15 A grubunda 5 takım mücadele edecek. Bu takımlar Genç Aslanlar- Ardeşen- Çayeli- Haytef- Özel İdare  U-15 B grubunda da 5 takım mücadele edecekler. Fındıklı- Pazar Zafer- Çaykur – Rize Belediye- Maden gücü Bu müsabakalar 12 Eylülde başlayacak.

Ayrıca U-17 kuralarda çekildi. A ve B grup olmak üzere iki grup halinde mücadele edilecek. A grubunda 7 takım mücadele edecek. Bu takımlar Genç Aslanlar- Çayeli spor- Ardeşen spor- Madenli Belediye- Rize Belediye- Kalkandere- Özel İdare. B grubunda 6 takım mücadele edecek. Bu takımlar Telekom- Fındıklı- Çaykur- Filizçay- Aşıklar- Güneysu Bu müsabakalarda 19 Eylülde başlayacak

  1. VETERALAR TURNUVASINDAN…

Bu yıl düzenlenen Veteranlar futbol turnuvasına Rize futboluna emeği geçmiş eski spor adamlarından Hamit Oral futbol turnuvası adını verdiler.

Öncelikle geçmiş yıllarda oynanan veteranlar futbol turnuvalarına Rize Futboluna emeği geçmiş futbol adamlarını ismini vermiştiler. Bu yılda HAMİT ORAL Veteranlar turnuvası adını verdiler. Son derece ziyadesiyle memnun oldu.

Bu turnuvayı tertipleyen organize eden bütün arkadaşları, büyüklerimi kutluyorum tebrik ediyorum.

Bu yılda turnuvaya 6 takım iştirak etti.1- Ardeşen-, 2- Çiftlik gücü, 3- Moda huyumculuık,4- Derepazarı, 5- Sanayi, 6- Güneysu.

Bütün maçları olmasa da zaman içerisinde bazı maçları gece ışıklar altında izleme fırsatı yakaladım. Bu maçlar bilindiği gibi yarım sahada oynandı.

Final müsabakasını zevkle izledim resimler çektim. Arşivime sakladım. Final maçının bir galibi olacaktı müsabaka sonunda Çiftlik gücü, Sanayi sporu 4 – 1 mağlup ederek turnuvanın birincisi oldu. Turnuvanın ikincisi de sanayi spor oldu.

Her iki takıma birincilik ve ikincilik madalyaları ve kupaları verildi. Birinci takıma ayrıca hediye çekleri verildi.  Mükemmel bir ortam vardı. 7 yıl bu turnuvalar firesiz düzenlendi. Böyle turnuvalarda amatöre hizmet etmiş Bu spor kuruluşların içtersinde olan hizmetini faal sürede tamamlamış olan ve yahut hizmetin içerisinde bil fiil bulunan kişileri hatırlayıp, ön plana çıkarmak, onların anısına isimlendirerek onu re etmek çok ayrı bir duygu .Ben bu turnuvalarda bulunduğum sürece yedi yıl dan beri izlediğim turnuvalarda nedense hüzünlendim. Yoksa çok mu sulu gözlü oldum. Bir kez daha Turnuvada rol alan, turnuvanın içerisinde olan bütün arkadaşları kutluyorum.

NİCE VETERANLAR TURNUVASINDA BULUŞMAK DİLEGİYLE….

 

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş