ALTI PUANLIK MAÇ  

ALTI PUANLIK MAÇ                    GÖZLEM NECATİ DİLİ Süper ligin 13.haftasında Rize’de Çaykur Rizespor ile İttifak Holding Konyaspor karşılaştılar. Çaykur Rizespor 14 Konyaspor 13. Puandaydı. Altı puanlık müsabakada Çaykur Rizespor üç puanı üç golle alarak hem rahat nefes alırken hem de çıkışına devam ederek yoluna devam etti. Aldığı üç puanla puanını 17 yaptı. Çaykur Rizespor oynadığı futbol..

Tarih : Okunma : 107 Defa Okundu... Yorum Yap

ALTI PUANLIK MAÇ                    GÖZLEM

NECATİ DİLİ

Süper ligin 13.haftasında Rize’de Çaykur Rizespor ile İttifak Holding Konyaspor karşılaştılar.

Çaykur Rizespor 14 Konyaspor 13. Puandaydı. Altı puanlık müsabakada Çaykur Rizespor üç puanı üç golle alarak hem rahat nefes alırken hem de çıkışına devam ederek yoluna devam etti. Aldığı üç puanla puanını 17 yaptı.

Çaykur Rizespor oynadığı futbol ile taraftarını iyi sinyaller verdi. Yaklaşık 3000 kişi müsabakayı izledi. Aynı zamanda dört gollü bir müsabaka izlediler.

Çaykur Rizespor ilk dakikalarda Oğulcan ile golü bulurken Taraftarlar ayağa kalkıyordu. Sekiz dakika sonra Omar ile taraftar bir kez daha ayağa kalkarak ikinci gole alkış tuttular Konya spor bir dakika sonra gole karşılık verdi.

Oynadığı futbolla taraftarının alkışlarını alan Çaykur Rizespor 73. Dakikada Sasse müsabakanın sonucunu belirleyen golünü attı.

Müsabaka başlamadan önce  Çaykur Rizespor kulüp başkanı Hasan Kartal Deniz tarafındaki kale arkasına giderek taraftarla beraber olarak kısa bir sohbette bulundular.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş