Allah nezdinde bu hayrat kabul ve makbul olsun.

ANAYURDA EKMEK VE İÇME SUYU YARDIMI DEVAM EDİYOR İSMET KÖSOĞLU Anavatan Türkiye’den sağlıklı içme suyuna muhtaç Anayurt Güney Türkistan’daki köylere su getirme çalışmaları devam ederken muhtaç ailelere hayırseverlerin ekmek yardımları da aralıksız devam ediyor. KADİM Yurtlar Dayanışma Derneği öncülüğümde Güney Türkistan’ın Afganistan Sibirgan Kanjuga köyünde ki sağlıklı su kuyusu ve çeşmesini MHP Üsküdar Kadın Kolları..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

ANAYURDA EKMEK VE İÇME SUYU YARDIMI DEVAM EDİYOR

İSMET KÖSOĞLU

Anavatan Türkiye’den sağlıklı içme suyuna muhtaç Anayurt Güney Türkistan’daki köylere su getirme çalışmaları devam ederken muhtaç ailelere hayırseverlerin ekmek yardımları da aralıksız devam ediyor.

KADİM Yurtlar Dayanışma Derneği öncülüğümde Güney Türkistan’ın Afganistan Sibirgan Kanjuga köyünde ki sağlıklı su kuyusu ve çeşmesini MHP Üsküdar Kadın Kolları eski başkanı Mualla Abdulrezzak öncülüğünde eşi Merhum Süheyl İzzettin Abdulrezzak adına bir içme suyu hayratı yapıldı. Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği desteğiyle yapılan yardım çalışmaları hakkında yapılan açıklamada ’’Her geçen gün İçme suyu olmayan Köylerimiz bir bir azalırken İçme Suyu olan köylerimiz bu güzel hayır ve hediyelerle artıyor. Allah Başta Mualla Abdul Rezzak ablamdan vesile olanlardan ve bu hizmeti hayata geçiren kardeşlerimizden razı olsun. Bu hizmet kandaşlarımıza şifa dağıtsın, Allah nezdinde bu hayrat kabul ve makbul olsun.

Ayrıca yine Güney Türkistan da Ahde Vefa Turan Birliği Derneğimizin Başkanı Harun Maral öncülüğünde bir Köyümüz daha İçme suyuna kavuştu. Her geçen gün İçme Suyu olmayan köyümüzün sayısı azalıyor. Allah Hayrat sahiplerinden, Harun Maral Başkanımızdan ve bu hayrata hayat bulduran kardeşlerimden razı olsun. Bu hayrat Allah nezdinde kabul olsun ve şifa dağıtsın inşallah.

Ziya Ekiz ve Elif Ekiz adına Hanaga Tabai köyümüzde içme suyumuz hizmete girdi, emeği geçenlerden Allah arzı olsun.

Ekmek yardımı devam ediyor

Ahde Vefa Turan Birliği Derneğimiz adına Harun Maral Başkanımız bir köyde Ekmek ikramında bulundu. Allah bu hayrı makbul eylesin. Harun Maral Başkanımızdan ve Bu hayrı gerçekleştiren kardeşlerimden Allah razı olsun’’ denildi.

İlk yorumu siz yazın