ALDIĞIN HER PUANIN ÖNEMİ VAR

[email protected] ALDIĞIN HER PUANIN ÖNEMİ VAR NECATİ DİLİ                              GÖZLEM Kendi sahasında oynanan Beşiktaş maçında atmacalar 2-2 berabere kalarak sahadan bir puan aldı. Yenemezsen en azından yenilmeyeceksin, alacağın her puanın çok önemi var. Beşiktaş oyunun henüz 13. Dakikasına kadar iki önemli fırsattan yararlanamadı ilki direkten dönerken, ikinci pozisyonu kaleci Gökhan topun kornere gitmesini sağladı. Kaleci Gökhan..

Tarih : Okunma : 53 Defa Okundu... Yorum Yap

[email protected]

ALDIĞIN HER PUANIN ÖNEMİ VAR

NECATİ DİLİ                              GÖZLEM

Kendi sahasında oynanan Beşiktaş maçında atmacalar 2-2 berabere kalarak sahadan bir puan aldı. Yenemezsen en azından yenilmeyeceksin, alacağın her puanın çok önemi var.

Beşiktaş oyunun henüz 13. Dakikasına kadar iki önemli fırsattan yararlanamadı ilki direkten dönerken, ikinci pozisyonu kaleci Gökhan topun kornere gitmesini sağladı. Kaleci Gökhan birçok pozisyonda Beşiktaş forvetlerine gol izni vermedi.

Beşiktaş beklediği golünü 25 dakikada Atunga ile buldu. İlk yarıda soyunma odasına Çaykur Rizespor mağlup olarak girdi.

İkinci yarıda Çaykur Rizespor golcü ayağı Palo sahne alarak skorda dengeyi sağladı.  Beşiktaş bu gole erken cevap vererek Rizespor mağlup duruma düştü. Tribünlerde 90 dakika takımının arkasında duran susmayan taraftarlar hızlı bir şekilde tam desteklerini sürdürdüler.

Yerinde değişiklere giden Hamza hoca hamlelerini yaparak Çaykur Rizespor’un golcüsü Palo hemen altı dakika sonra skoru eşitleyen golünü attı. Skorda yine denge vardı.

Beşiktaş attı, Rize yakaladı, Yine Beşiktaş attı. Rize yine yakaladı. Galatasaray’a iki gol atan Palo Göztepe yede iki gol atmıştı. Sadece Sivas spora bir golü bulunan Palo bu maçta da boş durmadı iki gol serisini yine sürdürdü.

Şunu da ilave etmek te yarar var diyorum Çaykur Rizespor attığı her golde Çaykur Rizesporlu yöneticiler sarmaş dolaş oluyordu. Bu sevinç sahneleri bütün tribünlerde, protokolde görülüyordu.

Müsabakayı toplamda 4.100 kiki izledi buda gösteriyor ki seyirci artışı devam etmektedir.

Çaykur Rizespor Yasin Pehlivanla yollarını ayırırken Trabzon sporda forma giyen Yusuf

Sarıyı da renklerine bağladı.

İlk yorumu siz yazın