AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET GELDİ’NİN ZİYARETİ…

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET GELDİ’NİN ZİYARETİ… AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Avcılar, Merkez İlçe Yönetimi Belde Belediye Başkanları, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti. Rize Belediye Başkanlık makamını ziyaret..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET GELDİ’NİN ZİYARETİ…

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Avcılar, Merkez İlçe Yönetimi Belde Belediye Başkanları, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

Rize Belediye Başkanlık makamını ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ve beraberindeki heyeti Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR OLACAK, BİZLER DE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Başkanlık makamında yaptığı açıklamada; “Yerel yönetimler den sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya’nın talimatları doğrultusunda sorumluluk bölgemizdeki ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek problemlerle karşılaşıldığında çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak.

İnanıyorum ki AK Parti’nin hizmet kervanının en önemli karargahı durumunda ki Rize’de hizmetler devam ediyor. Gördüğüm kadarıyla da gelişmişlik düzeyinde Rize’nin önemli bir mesafe kaydettiğini gördüm. İnşaallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de katkı sunmaya devam edeceğiz. Değerli Belediye Başkanlarıma, İlçe Başkanlarına, Başkan yardımcılarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkese sevgiler saygılar sunuyorum “dedi.

BAŞKAN KASAP, “RİZE GÖZ ÖNÜNDE OLAN BİR ŞEHİR”

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,” Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’ye, Rize mize belediyemize hoş geldiniz diyerek hediye takdiminde bulundu. Belediye Encümen salonunda brifing sundu.. Başkan Kasap, “Rize göz önünde olan bir yer. Birçok önemli projelerimiz var, bu projelerin bir kısmına başladık. Bu manada Cumhurbaşkanımızın memleketi olması hasabiyle de sorumluluğumuz büyük. Teşkilatımızla birlikte elbirliği ve işbirliği içerisinde çalışmalarımızı en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bizlere gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ötürü tekrar teşekkür ediyorum”dedi

İlk yorumu siz yazın