AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, RİZE MİLLETVEKİLİ YAZICI ARDEŞEN ESNAFINI DİNLEDİ

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, RİZE MİLLETVEKİLİ YAZICI ARDEŞEN ESNAFINI DİNLEDİ Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Genel Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Ardeşen’de Bir Takım Gezi ve İncelemelerde Bulundu. Eski Bakan Vekil Hayati Yazıcı, İl Başkanı İshak Alim ve Rize heyetini; Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK..

Tarih : Okunma : 92 Defa Okundu... Yorum Yap

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, RİZE MİLLETVEKİLİ YAZICI ARDEŞEN ESNAFINI DİNLEDİ

Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Genel Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Ardeşen’de Bir Takım Gezi ve İncelemelerde Bulundu. Eski Bakan Vekil Hayati Yazıcı, İl Başkanı İshak Alim ve Rize heyetini; Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Rize İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Önder ve Cumali Hakyemez’in yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri ve Parti Teşkilatı karşıladı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Eski Bakan, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve Beraberindeki heyet bir takım ziyaretlerde bulunma adına Rize’nin Ardeşen İlçesine geldi. Vekil Yazıcı ve beraberindeki heyeti karşılayan İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kutanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Terzi, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Önder, Cumali Hakyemez ve partililerle birlikte Mahalle Muhtarlar Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Köy Muhtarlar Derneği ve İlçe Şoförler Odasına bir dizi ziyarette bulundular.

Ardeşen’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’yı ilk olarak Ardeşen Mahalle Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek burada Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza Özyanık ve muhtarlarla sohbet etti.

Vekil daha sonra sırasıyla, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Üyeleri, Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu, Köy muhtarları, Ziraat Odası Başkanı Turan Kabaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, 53-11 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sait Balcı, Üyeleri ve İlçe Şoförler Odasına başkanı Barış Oğuz ve üyeleriyle bir araya gelerek İlçe hakkında ve sorunlar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı, 22,23 ve 26. dönem İstanbul, 24. ve 27. Dönem ve Rize Milletvekili, 60. Hükümette Devlet Bakanı ve Başkan Yardımcısı, 61. Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı, Aslen Çayeli’li Hayati Yazıcı Ardeşen İlçesindeki temaslarının ardından hafta boyu çeşitli ilçelerde bu ve benzeri temaslarda bulunacağı öğrenildi.

İlk yorumu siz yazın