AHMET TAMRAK ÇAYKUR RİZE SPOR ALT YAPI ANTRENÖRÜ

AHMET TAMRAK ÇAYKUR RİZE SPOR ALT YAPI ANTRENÖRÜ Futbola Kale Gülbahar sporda başlayan Ahmet Tamrak bugün hala futbolun içersinde Çay Kur Rize spor un alt yapısında görev yapıyor. Kale Gülbahar spor ile futbola başlayan Ahmet Tamrak sırasıyla Çay kur spor amatörden sonra Artvin sporda profesyönellige adım attım diyen Tamrak :Sırası ile Çay kur Rize spor..

Tarih : Okunma : 229 Defa Okundu... Yorum Yap

AHMET TAMRAK ÇAYKUR RİZE SPOR ALT YAPI ANTRENÖRÜ

Futbola Kale Gülbahar sporda başlayan Ahmet Tamrak bugün hala futbolun içersinde Çay Kur Rize spor un alt yapısında görev yapıyor.

Kale Gülbahar spor ile futbola başlayan Ahmet Tamrak sırasıyla Çay kur spor amatörden sonra Artvin sporda profesyönellige adım attım diyen Tamrak :Sırası ile Çay kur Rize spor Hopa spor ve Yalova sporda futbol oynadım. Tam 13 yıl profesyonel futbol hayatım var . Daha sonra Hocalık dönemim başladı.Çay spor alt yapısında 1 yıl görev yaptıktan sonra Çay spor profesyonel takımında 2 yıl yardımcı antrenörlük yaptım. Sonra Rize Belediye sporda görev aldım diyen Ahmet Hoca Rize Belediye spor 1. Amatörde iki yıl üst üste Rize il birincisi olduk.3.lig terfi gurup maçlarında Finalde Artvin spora mağlup olduk.Daha sonra Ç.Rize spor B genç  ( 14- 16 ) yaş guruplarında hocalık etmeye başladım.Halen devam ediyorum. Çalıştığım süreçte Her yıl Rize de B gençlerde Şampiyon olduk.Hala Ç.Rize sporda hizmete devam ediyorum. Amacımız Çay Kur Rize spor takımına , A takımına futbolcu kazandırmaktır. Çocuklara hizmet etmekten gurur duyuyoruz.Ekip arkadaşlarımla birlikte iyi bir çalışma içersindeyiz dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş