AHMET BEHİÇ MUŞTAL ÇAYELİSPOR ANTRENÖRÜ ( NOSTALJİ )

AHMET BEHİÇ MUŞTAL ÇAYELİSPOR ANTRENÖRÜ Ahmet Hoca futbola 1981 yalında Çay sporda başladı orta sahanın ortasında oynadı. Bugün hala Çayeli sporda Hoca olarak görev yapıyor. NECATİ DİLİ Ahmet Hoca hala bekar. “Futbola 1981 yılında Çay spor’da orta sahanın ortasında başladım. Sırasıyla Çayeli yaklaşık 2 devrede 3 ligde futbol oynadım. Daha sonra Pazar Kirazlıspor’da amatör 2..

Tarih : Okunma : 39 Defa Okundu... Yorum Yap

AHMET BEHİÇ MUŞTAL ÇAYELİSPOR ANTRENÖRÜ

Ahmet Hoca futbola 1981 yalında Çay sporda başladı orta sahanın ortasında oynadı. Bugün hala Çayeli sporda Hoca olarak görev yapıyor.

NECATİ DİLİ

Ahmet Hoca hala bekar. “Futbola 1981 yılında Çay spor’da orta sahanın ortasında başladım. Sırasıyla Çayeli yaklaşık 2 devrede 3 ligde futbol oynadım. Daha sonra Pazar Kirazlıspor’da amatör 2 yıl futbol oynadım. Daha sonra Madenli Belediye spor’da yaklaşık 3-4 yıl futbol oynadım. 2.dönemde alt yapıda hocalık yaptım. Son 3 sezondur Çayelispor’da hem 1.Amatörde Muammer YILMAZ Hoca’nın yardımcılığını yaptım. Aynı zamanda da alt yapıda bugüne kadar U.13 – U.15 gençlerde hocalık yaptım. Arkadaşlarla uyum içerisinde çalışıyoruz. Amacımız iyi, ahlaklı, dürüst, büyüğünü sayan, küçüğünü seven yetenekli sporcular yetiştirmektir.” Dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş