AĞRI MİLLETVEKİLİNDEN KAYMAKAM ALPER BALCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AĞRI MİLLETVEKİLİNDEN KAYMAKAM ALPER BALCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ İSMET KÖSOĞLU DİYADİN-Ağrı AKP Milletvekili Ekrem Çelebi, parti teşkilatı ile birlikte göreve yeni başlayan Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Alper Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve beraberindeki heyet, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Alper Balcı’ ya yeni görevinin kendisi ve Diyadin..

Tarih : Okunma : 188 Defa Okundu... Yorum Yap

AĞRI MİLLETVEKİLİNDEN KAYMAKAM ALPER BALCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İSMET KÖSOĞLU

DİYADİN-Ağrı AKP Milletvekili Ekrem Çelebi, parti teşkilatı ile birlikte göreve yeni başlayan Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Alper Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve beraberindeki heyet, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Alper Balcı’ ya yeni görevinin kendisi ve Diyadin adına hayırlı olması temennisinde bulunurken Milletvekili Ekrem Çelebi Diyadin için ihtiyaçlar konusunda mümkün olduğunca yardımcı olmak isterim’dedi

Diyadin Kaymakamı Alper Balcı milletvekili Ekrem Çelebi ve parti mensubu heyetinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek kapım her zaman vatandaşlara açıktır. Doğunun bu güzel ilçesine ve insanlarına hizmet için buradayım. Ağrı yabancısı olduğum bir İl değil. Daha önce Ağrı Vali yardımcısı olarak görev yaptım. Termal kaynağımızı iyi değerlendirerek turizme kazandırmalıyız. İnsan odaklı hizmet için buradayım Devletin imkânlarını insanımız için kullanacağız, ziyaretiniz için teşekkür ederim’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş