’81 İLDE 81 MAĞAZA’’PROJEMİZ DEVAM EDECEK

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM’ 2021 YILINDA 860 BİN 400 TON YAŞ ÇAY ALARAK REKOR KIRDIK’’   İSMET KÖSOĞLU RİZE-ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’’ ÇAYKUR ailesi olarak zorlu ancak başarıyla dolu bir yılı geride bıraktık ’açıklamasında bulundu. ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim 2021 yılının değerlendirmesini ÇAYKUR tarafından 4 ayda bir yayınlanan Çaylık Dergisinin 64.sayısında..

Tarih : Okunma : 83 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM’ 2021 YILINDA 860 BİN 400 TON YAŞ ÇAY ALARAK REKOR KIRDIK’’

 

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’’ ÇAYKUR ailesi olarak zorlu ancak başarıyla dolu bir yılı geride bıraktık ’açıklamasında bulundu.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim 2021 yılının değerlendirmesini ÇAYKUR tarafından 4 ayda bir yayınlanan Çaylık Dergisinin 64.sayısında yaptı. Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim açıklamasında ‘’ÇAYKUR ailesi olarak zorlu ancak birçok başarıyla dolu bir yılı geride bırakıyoruz. Yaşanan olumsuzluklara ve hala etkisini hissettiğimiz pandemi koşullarına rağmen yıl boyunca birçok önemli başarıya hep birlikte imza attık. Her şeyden önce böyle başarılı bir yıl için her birinize teşekkür ediyorum. ÇAYKUR olarak tüm önlemleri alarak üreticimizin ve çalışanlarımızın güvenliğini sağladığımız gibi 2021 hasat dönemini büyük bir rekor ile tamamladık. Bu yıl aldığımız 860 bin 400 ton yaş çay ile yeni bir rekora imza atarken üreticimizin emeklerinin boşa gitmediğini bir kez daha göstermiş olduk. Bu önemli başarının yanı sıra Türk Çayını önce ülkemizin sonrada dünyanın dört bir yanında tanıtabilme hedefimiz için çalışmaya devam ettik.

81 ile mağaza

Gururla ifade etmeliyim ki, bu amaçla açtığımız çay satış mağazalarımızın sayısını Sekize çıkardık.’’81 ilde 81 mağaza’ ’sloganı ile başlattığımız projemiz kapsamında son olarak Diyarbakır’a da çay satış mağazamızı kazandırdık. En sağlıklı, güvenilir ve lezzetli çayı ülkemizdeki herkese ulaştırana kadarda çalışmalarımız devam edecek. Her mağazaya özel hazırladığımız çay çeşitlerimizle daha çok kişiye ulaşacak dünyanın en güzel çayını herkes içene kadar hedefimiz doğrultusunda çalışacağız. Bu süreçlerde emeği geçen Türk çayının her çeşidini dünyaya tanıtmak için emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim.

Hedefimiz dünya çay tüketicisi

Diğer yandan kuru çay satış hedeflerine ulaşmak için yurtiçindeki, yurtdışındaki tanıtım ve pazarlama hedeflerimize hız verdik. Dubai, Rusya ve Almanya’daki fuarlarda tüketicilere ulaşırken Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarındaki farklı ülkelerle bağlantılar kurduk. Ürettiğimiz çaylarımızı dünyanın dört bir köşesindeki tüketicilerle buluşturarak kuru çay ağımız genişletiyoruz. Türk çayını her ülkeye her sofraya ulaştırana kadar

çalışmalarımız hız kesmeyecek kararlılıkla devam edecektir. Yeni bir yıla daha fazlasını başarma hedefiyle girerken eminim ki hep birlikte birbirimizden güç alarak Türk çayı hak ettiği değeri bulana kadar çalışacak ve emeklerimizin karşılığını yeni başarılarla yeni rekorlarla alacağız’’ dedi,

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş