OTOGAR KAVŞAĞINDA YENİ ÜST GEÇİT TAMAMLANDI

OTOGAR KAVŞAĞINDA YENİ ÜST GEÇİT TAMAMLANDI Rize Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle şehrimizde ihtiyaç duyulan yerlere üst geçit yapım çalışmaları devam ediyor. Reşadiye mahallesinde otogar kavşağı ile Şenol Birol Futbol Kompleksi arasında vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına yeni üst geçidin yapım çalışmaları tamamlandı. Üst geçidin tamamlanmasıyla birlikte hem sahil kısmını hem de spor alanlarını kullanmak..

Tarih : Okunma : 71 Defa Okundu... Yorum Yap

OTOGAR KAVŞAĞINDA YENİ ÜST GEÇİT TAMAMLANDI

Rize Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle şehrimizde ihtiyaç duyulan yerlere üst geçit yapım çalışmaları devam ediyor.

Reşadiye mahallesinde otogar kavşağı ile Şenol Birol Futbol Kompleksi arasında vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına yeni üst geçidin yapım çalışmaları tamamlandı.

Üst geçidin tamamlanmasıyla birlikte hem sahil kısmını hem de spor alanlarını kullanmak isteyen vatandaşların güvenli geçişi sağlanmış oluyor.

Daha önce yapımı tamamlanan; Gülbahar Mahallesi Şevket Yardımcı İlkokulu önünde ve Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu önünde yapılan üst geçitlerle birlikte şehir merkezine 3 adet yeni üst geçit kazandırılmış oldu.

Rize Belediyesi aynı zamanda şehrin farklı bölgelerinde bulunan üst geçitlere rampalar yerleştirerek vatandaşlarımızın bebek arabalarıyla ve tekerlekli sandalye ile daha rahat hareket edebilecekleri “Engelsiz Rize” için çalışmalarını sürdürüyor.

 

STATYUMA GELEN FUTBOL SEVERLER YETKİLİLERDEN İÇERDENDE BALIKCI BARINAGIN YOLUNDAN DİREK STATA GİREN, KÖPRÜNÜN YAN TARAFINDAN YANİ İTFAİYE YOLU GÜZERGAHINDAKİ YOLDAN BİR ARABA YOLUNUN YAPILMASINI DİLE GETİRDİLER. ÇIKARKENDE AYNI YOLDAN GERİ DÖNÜŞ OLUR DEDİLER. ÜST GECİTTE ÇOK GÜZEL OLMUŞ YAYA OLARAKTA ORADAN GİDİP GELİNEBİLİR DEDİLER.

HABER: NECATİ DİLİ

default

default

İlk yorumu siz yazın