Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli açıklanıyor (CANLI)

Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli açıklanıyor (CANLI)        Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi’nde Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı’na başkanlık ediyor. Haber Giriş Tarihi: 03.03.2023 14:14 Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2023 14:45 İSTANBUL (İGFA) – Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli hayata geçiyor. Toplantının ana gündem maddesi Kahramanmaraş merkezli depremler olacak. Şehirler..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli açıklanıyor (CANLI)

  

Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi’nde Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı’na başkanlık ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2023 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2023 14:45

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli hayata geçiyor. Toplantının ana gündem maddesi Kahramanmaraş merkezli depremler olacak.

Şehirler deprem, sel, kuraklık gibi afetlere hazırlıklı hale getirilecek. Bu model ile şehirlerin afetlere karşı daha hazır ve dirençli hale getirilmesi planlanıyor.

“YATAY MİMARİDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 14 milyon insanı  hayatını doğrudan etkileyen bu felaketin yaralarını sarmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Erdoğan, yatay mimariden taviz vermeyeceklerini kaydetti.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ADIMLARI NASIL ATILACAK?

 

 

 

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş