75 DEN 53 E TAYİN – SGK RİZE İL MÜDÜRÜ YARDIMCISI SÜLEYMAN ONAY YAŞ HADDİNDEN EMEKLİ OLDU

RİZE VALİLİĞİ İL İDARE KURULU MÜDÜRLÜĞÜNE ARDAHAN’DAN SAFFET DEMİR ATANDI 75 DEN 53 E TAYİN ÖMER YILMAZ Rize Valiliğinde geçen ay emeklilik dolayısıyla boşalan İl İdare Kurulu Müdürlüğüne Ardahan’dan asil atama yapıldı. Pazar’lı hemşerimiz Ercan Özgürbüz’ün yaş haddinden dolayı emekli olmasıyla boşalan göreve Ardahan’dan Artvin-Şavşatlı Saffet Demir atandı. Şavşat’lı hemşerimiz Saffet Demir İlk, Orta, Lise..

Tarih : Okunma : 254 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE VALİLİĞİ İL İDARE KURULU MÜDÜRLÜĞÜNE ARDAHAN’DAN SAFFET DEMİR ATANDI

75 DEN 53 E TAYİN

ÖMER YILMAZ

Rize Valiliğinde geçen ay emeklilik dolayısıyla boşalan İl İdare Kurulu Müdürlüğüne Ardahan’dan asil atama yapıldı.

Pazar’lı hemşerimiz Ercan Özgürbüz’ün yaş haddinden dolayı emekli olmasıyla boşalan göreve Ardahan’dan Artvin-Şavşatlı Saffet Demir atandı. Şavşat’lı hemşerimiz Saffet Demir İlk, Orta, Lise ve Yükseköğrenimini Rize’de gördü. Bir dönem hem özelde hem ÇAYKUR’da eksperlik yaptı. Bu hafta sonu yeni görev yeri için Ardahan’dan Rize’ye geleceği öğrenildi. Evli olan Saffet Demir’in memur olan eşi Safiye Demir’inde eş durumundan Rize’ye atanacağı öğrenildi.

Demir çiftini tebrik eder Rize’deki yeni görevlerinde başarılar dileriz.

SGK RİZE İL MÜDÜRÜ YARDIMCISI SÜLEYMAN ONAY YAŞ HADDİNDEN EMEKLİ OLDU

ÖMER YILMAZ

SGK Rize İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Süleyman Onay yaş haddinden dolayı emekli oldu.

65 yaş sınırı dolayısıyla emekli olan Rizeli hemşerimiz eski ses sanatçısı Süleyman Onay 40 yıldır SGK da görev yapıyordu. Basın dostu arkadaşımız Süleyman Onay’a emeklilik hayatınsa sağlık ve mutluluklar dileriz.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş