KALECİ CİHAN KOTİL OYNADIĞI TAKIMLARDA ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI

KALECİ CİHAN KOTİL OYNADIĞI TAKIMLARDA ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI  Birçok takımlarda kalecilik yapan Cihan Kotil Şampiyonluklar yaşadı.  Kotil: Çaykur Rize sporda futbola başladım Telekom spor, Kalkandere ve sonrasında Ağrıya gittim Ağrı sporda şampiyonluk yaşadıktan sonra Kendirli spora gittim Kendirli spordan sonra Kapadokya sporla anlaştım Devre arası profesyonelle sözleşme imzaladım. O sezon pazar sporda şampiyon olup 2 lige..

Tarih : Okunma : 526 Defa Okundu... Yorum Yap

KALECİ CİHAN KOTİL OYNADIĞI TAKIMLARDA ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI

 Birçok takımlarda kalecilik yapan Cihan Kotil Şampiyonluklar yaşadı.

 Kotil: Çaykur Rize sporda futbola başladım Telekom spor, Kalkandere ve sonrasında Ağrıya gittim Ağrı sporda şampiyonluk yaşadıktan sonra Kendirli spora gittim Kendirli spordan sonra Kapadokya sporla anlaştım

Devre arası profesyonelle sözleşme imzaladım. O sezon pazar sporda şampiyon olup 2 lige çıktık. Şampiyonluklar yaşamak çok güzel bir duygu diyen Kotil: Bu sene pazarla kampa katildim anlaşamayınca transfer sezonunun bitmesine 15 gün kala takımdan ayrıldım yarım sezondur boştayım gelen teklifleri değerlendiriyorum su anda 12 senedir kalecilik yapıyorum babam eski kaleci olduğu için kalecilikte her zaman destekçim oldu ve beni bu konuda geliştirdi Dedi.

Cihan Kotil oynadığı takımlarda forma giyerek ter atarken şampiyonluklarda yaşamış oldu.

HABER: İLYAS YILMAZ

İlk yorumu siz yazın