İLK YARI BİTER! PAZARSPOR 1-1 PENDİKSPOR

İLK YARI BİTER! PAZARSPOR 1-1 PENDİKSPOR İlk yarının son ve erteleme müsabakasın’da sahamız’da Pendikspor ile 1-1 berabere kaldık.Maçın ilk dakikalarına tutuk başlasak da 10. dakikadan sonra kontrolü eline alan Şahinler rakip sahada etkili olmaya başladı. 10. Dakikada araya atılan topla kaleciyle karşı karşıya kalan Onur kaleciyi geçip topu boş kaleye yolayacak iken arkadan yapılan müdahale..

Tarih : Okunma : 83 Defa Okundu... Yorum Yap

İLK YARI BİTER! PAZARSPOR 1-1 PENDİKSPOR

İlk yarının son ve erteleme müsabakasın’da sahamız’da Pendikspor ile 1-1 berabere kaldık.
Maçın ilk dakikalarına tutuk başlasak da 10. dakikadan sonra kontrolü eline alan Şahinler rakip sahada etkili olmaya başladı. 10. Dakikada araya atılan topla kaleciyle karşı karşıya kalan Onur kaleciyi geçip topu boş kaleye yolayacak iken arkadan yapılan müdahale ile yerde kalsa da hakem net penaltımızı es geçti. 13. dakikada rakip defans paslaşmasında araya girerek aldığı topla kaleciyle karşı karşıya kalan Savaş plase vuruşla takımımızı 1-0 öne geçirdi. Golden sonrada kapanmaya devam eden Pendik defansından pozisyonlar bulsakta ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda Şahinler önde baskı kursa da 57. dakika’da Pendikspor atağında hakem çok basit bir müdahalede penaltı noktasını gösterirken skor 1-1 oldu. Kalan süre boyunca katı Pendik defansından bulduğumuz pozisyonlardan skor üretemeyip son dakikada yine net bir penaltımız daha verilmeyince hafyatı ve devreyi 1 puan ile devreyi ise 33 puan toplayarak 5. sırada kapattık.
Şahinler dört günlük dinlenmenin ardından Cumartesi günü ikinci yarı hazırlıkları için top başı yapacak.

Stat; Pazar İlçe

Hakemler; Batuhan Gültek, Harun Reşit Güngör, Burak Sami Şad

PAZARSPOR; Mustafa, Aykut, Emre, Ali Osman, Şahin ali, Hüseyin Eray,(Dakika 46.Muhammet), Eren, Kadir, Taha, Savaş,(Dakika 70 İbrahim),(Dakika 76 Mete), Onur

PENDİKSPOR; Mehmet, Özgür, Gökhan, Süheyl, Kerem, Ömer Can, Kadir, Mahmut Caner, Göksü, Berat Ali, Enis

GOLLER; Dakika 13 Savaş (Pazarspor),Dakika 57 Göksü (Pendikspor)

İlk yorumu siz yazın