Rize’de Bilardo takımı 1. Lige yükseldi

Rize’de Bilardo takımı 1. Lige yükseldi Türkiye Bilardo Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan 1.Lige Yükselme Müsabakaları 22- 25 Aralık 2019 tarihleri arasında İzmir Atatürk Stadında yapılmış olup; Rize ili kulüplerinden ‘’Sağlıklı ve Sosyal Yaşam İçin Her Yaşta Spor Kulübü’’ 1. Lig’e yükselen takımlardan biri olmuştur. Sağlıklı ve Sosyal Yaşam İçin Her Yaşta Spor Kulübü..

Tarih : Okunma : 119 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize’de Bilardo takımı 1. Lige yükseldi

Türkiye Bilardo Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan 1.Lige Yükselme Müsabakaları 22- 25 Aralık 2019 tarihleri arasında İzmir Atatürk Stadında yapılmış olup; Rize ili kulüplerinden ‘’Sağlıklı ve Sosyal Yaşam İçin Her Yaşta Spor Kulübü’’ 1. Lig’e yükselen takımlardan biri olmuştur.

Sağlıklı ve Sosyal Yaşam İçin Her Yaşta Spor Kulübü Derneği Kulüp Başkanı ve Sporcusu Sedat Uzun yaptığı açıklamada, Şampiyonaya Muhammet Raşit Uzun, Rıdvan Mutlu ve Yavuz Sultan Çepni ile katıldıklarını 4 gün süren mücadeleler sonucunda Üçüncü olarak Bilardo 1. Ligine yükseldiklerini belirterek, bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. 

İlk yorumu siz yazın