6 İL BAŞKANI ÇAY İÇİN BİRARADA

6 İL BAŞKANI ÇAY İÇİN BİRARADA ‘’ÜRETİCİYİ KORUYACAK ÇAY KANUNUNU BİZ ÇIKARTACAĞIZ’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE- Ankara’da bir araya gelen 6’lı Masayı Oluşturan Rize İl Başkanları Gelecek Parti İl Başkanlığında bir araya geldi. Rize’de 6’lı Masa’yı oluşturan partilerin il başkanları, Gelecek Parti İl Başkanlığı’nda bir araya gelerek dayanışma örneği gösterdi. Yapılan buluşmanın ardından başkanlar yaklaşan genel..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

6 İL BAŞKANI ÇAY İÇİN BİRARADA

‘’ÜRETİCİYİ KORUYACAK ÇAY KANUNUNU BİZ ÇIKARTACAĞIZ’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE- Ankara’da bir araya gelen 6’lı Masayı Oluşturan Rize İl Başkanları Gelecek Parti İl Başkanlığında bir araya geldi.

Rize’de 6’lı Masa’yı oluşturan partilerin il başkanları, Gelecek Parti İl Başkanlığı’nda bir araya gelerek dayanışma örneği gösterdi. Yapılan buluşmanın ardından başkanlar yaklaşan genel seçimlerde ” Sandık güvenliği” ile Rize’nin ve çevre illerinin temel geçim kaynağı olan çay tarımı hakkında AKP’li vekillerin hazırlayıp meclise sunmuş oldukları ‘Çay Kanunu Taslağı’ hakkında ortak bir açıklama yapıldı. Yapılan ortak açıklamada’’ seçim güvenliği ve sandık görevlendirmeleri konusunda hazırlanan ve örgütlerden gelen raporları değerlendirip çalışmalarına disiplinli bir şekilde devam ediyoruz. Yapılan çalışmalarda belirlenen hedeflere ulaştık ve çok yakında çalışmalarda ikinci aşamaya geçilecek. Rize’de seçim ve sandık güvenliği konusunda yaptığımız çalışmalara ve programlara disiplinli bir şekilde devam ediyoruz.”

AKP Hazırladığı Çay Kanununda çuvalladı

AKP’nin Çay Kanunu konusunda çuvalladıklarını ve vatandaşla dalga geçtiklerini söyleyen 6’lı Masa’nın Rize örgütlerinin il başkanları açıklamada “üreticiyi koruyacak çay kanununu iktidarımızda biz çıkartacağız. Üreticiyi koruyacak, yaş çayda taban fiyat uygulamasını zorunlu kılacak, ÇAYKUR’u koruyacak, Sözleşmeli tarımı gündemine almayan ve devletin çay tarımı üzerinde ki koruyuculuğunu kaldıramayacak özel sektörü yok saymayan çay kanununu iktidarımızda bizler çıkartacağız” diye devam ettiler

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş