-24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE HEDİYE KİTAP

KİZDERE MHP ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI -24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE HEDİYE KİTAP İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere MHP İlçe Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Gününde ilçede görev yapan öğretmenleri unutmadı. Öğretmenlere kitap hediye eden MHP İle Başkanlığının bu davranışı memnunlukla karşılandı. İkizdere MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenlerimizi unutamazdık diyerek hediye ettikleri kitaplar hakkında yaptığı açıklamada’..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

KİZDERE MHP ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

-24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE HEDİYE KİTAP

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere MHP İlçe Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Gününde ilçede görev yapan öğretmenleri unutmadı. Öğretmenlere kitap hediye eden MHP İle Başkanlığının bu davranışı memnunlukla karşılandı.

İkizdere MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenlerimizi unutamazdık diyerek hediye ettikleri kitaplar hakkında yaptığı açıklamada’ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere Şube Müdürümüz, Halk Eğitim Müdiremiz, Okul müdürlerimiz ve çok değerli öğretmenlerimizi MHP ilçe teşkilatımız olarak unutmadık. 24 Kasım Öğretmenler günü dolayıyla kitap hediye edip başarılar diledik. Her türlü övgü ve saygıyı hak eden eğitim camiasına değerli öğretmenlerimize bu kitapları ulaştırmamızı sağlayan ÇINAR Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Recep Koyuncu hocamıza emek ve katkılarından dolayı şahsım ve heyetim adına teşekkür ederim. Bu tür desteklerimiz her zaman devam edecektir’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş