23 NİSANDA BELEDİYE BAŞKANI ESMA NUR ŞİRİN OLDU

BAŞKAN ESMA NUR ŞİRİN OLDU… Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrenciye belediye başkanlığını sembolik olarak emanet etti, Başkanlık koltuğuna 4.sınıf öğrencisi Esma Nur Şirin oturdu. Türkiye Odalar Borsalar Birliği ilköğretim okulu 4/C sınıfı öğrencisi Öğretmenleri nezaretinde, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret etti…

Tarih : Okunma : 65 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN ESMA NUR ŞİRİN OLDU…

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrenciye belediye başkanlığını sembolik olarak emanet etti, Başkanlık koltuğuna 4.sınıf öğrencisi Esma Nur Şirin oturdu.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği ilköğretim okulu 4/C sınıfı öğrencisi Öğretmenleri nezaretinde, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Metin, makamını 4.sınıf öğrencisi Esma Nur Şirin’e bırakarak istek ve önerilerini dinledi.

Şehirle ilgili istek öneri ve düşüncelerini ifade eden minik öğrenci Esma Nur Şirin, bütün çocukların bayramını kutlayarak; İlk mesajını “Halkımızı kuraklıkla ilgili su tasarrufuna davet ederek açıkladı. Gençlere ise yerlere çöp atmamalarını yetişkinleri örnek alarak, şehrimiz ve ülkemiz için güzel projeler üretme çabası içerisinde olmalarını istedi.” Temsili Başkan Esma Nur, Belediye çalışmaları ile ilgili de dikkat çeken brifingini dile getirdi. Okul Müdürü Ömer Armağan ve Sınıf öğretmeni Bayram Ali Artar’ a çay ikramında bulunan temsili Başkan Esma Nur’un, istek ve önerilerini Belediye Başkanı Rahmi Metin, tek tek yanıtladı.

Ziyaret, Esma Nur Şirin’in sembolik başkanlığının ardından, karşılıklı takdim edilen hediye ve günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sonlandırıldı.

necati dili

İlk yorumu siz yazın