23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Adana’da Kutlandı

(CUHA) – Adana’da 23 Nisan etkinlikleri kutlama töreni halk oyunları, jimnastik ve mehter gösterileri ile çeşitli yarışmalarda dereceye giren çocuklara ödüllerinin verilmesiyle kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Parkı’nda başlayan törenlerde, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenlere katılan Büyükşehir Belediyesi bando takımı ile öğrencilerin oluşturduğu kortej, vatandaşların da katılımıyla..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

(CUHA) – Adana’da 23 Nisan etkinlikleri kutlama töreni halk oyunları, jimnastik ve mehter gösterileri ile çeşitli yarışmalarda dereceye giren çocuklara ödüllerinin verilmesiyle kutlandı.

Sabah saatlerinde Atatürk Parkı’nda başlayan törenlerde, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenlere katılan Büyükşehir Belediyesi bando takımı ile öğrencilerin oluşturduğu kortej, vatandaşların da katılımıyla Uğur Mumcu Meydanı’na yürüdü.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, meydanda sürdürülen kutlama töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve 6. Mekanize Piyade Garnizon Komutan Vekili ve İncirlik 10. Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın ile birlikte vatandaşları selamladı ve tüm çocukların bayramını kutladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun törende yaptığı konuşmada, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını belirterek, “Barışa, dostluğa, kardeşliğe, çağdaşlığa, bilime ve teknolojiye açılan aydınlık ve büyük bir kapı olan 23 Nisan, sevinç ve gururla kutladığımız bayramımız, çocuklarımıza olan sevgi ve güvenimizi göstermektedir” dedi.

Törende çocuklar, Vali Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile 6. Mekanize Piyade Garnizon Komutan Vekili ve İncirlik 10. Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın’a çiçek sundu. İstasyon Meydanı’ndaki kutlama töreni halk oyunları, jimnastik ve mehter gösterilerinin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren çocuklara ödüllerinin verilmesiyle, renkli görüntüler eşliğinde son buldu.

 

İlk yorumu siz yazın