22.ÇAĞRANKAYA YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

22.ÇAĞRANKAYA YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI YOĞUN KATILIMIN OLDUĞU ŞENLİK 2 GÜN DEVAM ETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-22.Çağrankaya Yayla Şenliği hafta sonu yoğun bir katılım ile yapıldı. Yöresel sanatçıların sahne aldığı programda çeşitli etkinlikler yapıldı. İkizdere ve Çayeli Belediyelerinin ilk kez ortaklaşa yaptıkları şenlik yoğun ilgi gördü. Şenlikte bir konuşma yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’Çağrankaya yayla şenliğimiz..

Tarih : Okunma : 43 Defa Okundu... Yorum Yap

22.ÇAĞRANKAYA YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

YOĞUN KATILIMIN OLDUĞU ŞENLİK 2 GÜN DEVAM ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-22.Çağrankaya Yayla Şenliği hafta sonu yoğun bir katılım ile yapıldı. Yöresel sanatçıların sahne aldığı programda çeşitli etkinlikler yapıldı.

İkizdere ve Çayeli Belediyelerinin ilk kez ortaklaşa yaptıkları şenlik yoğun ilgi gördü. Şenlikte bir konuşma yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’Çağrankaya yayla şenliğimiz ilk kez Çayeli Belediyesi ile İkizdere Belediyesi ortak organizasyonu ile yapıldı.22.kez yapılan Yayla şenliğimize her iki ilçemizin halkı yoğun ilgi gösterdi. İl dışından gelen misafirlerimiz oldu. Havanın güzel olması ve organizasyonun eksiksiz olması etkinliğe olan ilgiyi artırdı. Bu hafta sonu yaşanan güzellikler bizlere önümüzdeki yıllarda yapılacak şenlikler için umut ve cesaret verdi. İki gün boyunca etkinliğin gizli kahramanları olan İkizdere belediyesi personelime ve Çayeli belediyesi ekiplerine gösterdikleri performans için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Şenliğe Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi vatandaşlar, değişik ilçelerden gelen ve halk oyunları oynayan inşanlar güneşli havanın zevkini çıkardı. Yöresel sanatçıların sahne aldığı şenlikte küçük bir Pazar yeri gibi yöresel ürünlerin satış yapıldığı alanlarda açıldı.

İlk yorumu siz yazın