2020 YILI SAĞLIK YÖNÜNDEN RİZELİ GAZETECİLERE ŞANS GETİRMEDİ

2020 YILI SAĞLIK YÖNÜNDEN RİZELİ GAZETECİLERE ŞANS GETİRMEDİ   ÖMER YILMAZ Faik Bakoğlu A.Talip Saklı Necati Dili Necati Tuzcu   2020 yılının ilk dört ayında Rizeli ünlü duayen 4 Gazetecinin sağlık problemleri dolayısıyla zor günler geçirdikleri öğrenildi. Yeni Çayeli Gazetesinin İmtiyaz Sahibi ve Rize Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı A.Talip Saklı yakalandığı hastalık ile ilk etapta..

Tarih : Okunma : 139 Defa Okundu... Yorum Yap

2020 YILI SAĞLIK YÖNÜNDEN RİZELİ GAZETECİLERE ŞANS GETİRMEDİ

 

ÖMER YILMAZ

Faik Bakoğlu A.Talip Saklı Necati Dili Necati Tuzcu

 

2020 yılının ilk dört ayında Rizeli ünlü duayen 4 Gazetecinin sağlık problemleri dolayısıyla zor günler geçirdikleri öğrenildi.

Yeni Çayeli Gazetesinin İmtiyaz Sahibi ve Rize Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı A.Talip Saklı yakalandığı hastalık ile ilk etapta Ankara Şehir Hastanesinde tedavi olduktan sonra şimdide Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam ediliyor.

TV. Spor programcısı ve serbest Gazeteci Necati Dili’de 10 Ocak 2020 Çalışan Gazeteciler Gününde beyin kanaması geçirdi. Acilen RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altın alınan Necati Dili daha sonra Trabzon’da beyin ameliyatı olduğu ve kalp sorunu dolayısıyla halen Rize’de ki evinde istirahat ediyor.

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü Basın Şubesinden emekli ve birçok Gazetenin Muhabirliğini yapmış olan Gazeteci arkadaşımız Necati Bayram Tarkan Tuzcu’da yıllardır yaşadığı sağlık sorunları artınca Nisan ayında Rize Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gördü. Eşi de rahatsızlanan Gazeteci Necati Bayram Tarkan Tuzcu eşi ile taburcu olduktan sonra Tophane Mahallesindeki evinde tedavilerine devam ediyor.

Rize Gazeteciler Derneği Başkanı, Rize Zümrüt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Faik Bakoğlu’da geçen yıl geçirdiği Zatürre hastalığı yeniden nüksedince Rize Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bakoğlu’nun tedavisi burada devam ederken eşi Ayla Suna Bakoğlu ve kızı Melek’te aniden rahatsızlanınca onlarda Rize Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

TGF Rize İl Temsilcisi de olan Faik Bakoğlu eşi ve kızı taburcu olduktan sonra tedavilerine evinde devam ediliyor. Bu arada Serbest Gazeteci Yorumcu Emice ünvanlı B.Ali Kavalcı’da bindiği ilk araba ile Tonya’ya giderken önceki gün bir şanssızlık geçirdi. Sol ayak sol başparmağına küçük bir çivi geçtiği öğrenildi. Gazeteci arkadaşımız B.Ali Kavalcı’nın tedavisi evinde istirahat ederek devam ediyor

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş