2 gün içerisinde 3 olaya karıştı… 'Uyum sorunum var' dedi

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde 2 gün içerisinde motosiklet, bisiklet ile otomobil çalan ve polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan S.S. (27), mahkemece tutuklandı. S'nin polisteki ifadesinde psikolojik uyum sorunu yaşadığı ve bu nedenle hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini söylediği bildirildi. Olay, Pazar günü, saat 20.00 sıralarında Yukarı Zaferiye Mahallesi’ndeki bir pizzacıda meydana geldi. İddiaya göre S.S., pizzacıya ait iş..

Tarih : Okunma : 9 Defa Okundu... Yorum Yap

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde 2 gün içerisinde motosiklet, bisiklet ile otomobil çalan ve polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan S.S. (27), mahkemece tutuklandı. S'nin polisteki ifadesinde psikolojik uyum sorunu yaşadığı ve bu nedenle hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini söylediği bildirildi.
2 gün içerisinde 3 olaya karıştı... 'Uyum sorunum var' dedi

Olay, Pazar günü, saat 20.00 sıralarında Yukarı Zaferiye Mahallesi’ndeki bir pizzacıda meydana geldi. İddiaya göre S.S., pizzacıya ait iş yerinin önünde park halinde bulunan motosikleti izinsiz alarak, olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine harekete geçen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, S.’yi kısa sürede motosikletle dolaşırken yakalayarak, gözaltına aldı.

Emniyete getirilen şüpheli ifadesinde kendisinde uyum bozukluğu rahatsızlığı olduğunu, motosikleti anahtarı üzerinde görünce dayanamayıp tur atmak için aldığını söyledi.

S.S., ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

S.S., Pazartesi günü ise Yeni Mahalle Felek Caddesi üzerinde bir bisikleti çaldı. Şüpheli daha sonra bisikletle İspat Cami Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonuna geldi.

S., burada çalışan A.B.’nin dalgınlığından faydalanarak, yazıhanedeki anahtarını aldı ve akaryakıt istasyonunda park halindeki otomobiline binerek, uzaklaştı.

Polis, ihbar üzerine aracı kısa sürede bularak, durdurdu. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.S., mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Kaynak: Hürriyet

İlk yorumu siz yazın