15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI Ülkemiz, üç yıl önce, 15 Temmuz 2016’da alçak ve hain bir darbe girişimine maruz kalmış, FETÖ tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız, polisimiz, stratejik kurumlarımız hedef alınarak devletimizin yönetimi ele geçirilmeye çalışılmıştır. Türk milleti, tarih boyunca gerek içerden gerekse dışardan gelen birçok tehdidi ve badireyi atlatmış,..

Tarih : Okunma : 28 Defa Okundu... Yorum Yap

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Ülkemiz, üç yıl önce, 15 Temmuz 2016’da alçak ve hain bir darbe girişimine maruz kalmış, FETÖ tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız, polisimiz, stratejik kurumlarımız hedef alınarak devletimizin yönetimi ele geçirilmeye çalışılmıştır.

Türk milleti, tarih boyunca gerek içerden gerekse dışardan gelen birçok tehdidi ve badireyi atlatmış, çok çetin mücadeleler vermiştir.

Bu aziz millet: Devletinin ve milletinin bekası ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda her zaman bir ve beraber olmayı bilmiş, Malazgirt’te, Çanakkale’de, Kut’ül Amare’de ve Kurtuluş Savaşında olduğu gibi tüm zorlukların üstesinden iman gücüyle gelmeyi başarmıştır. Aynı ruh, 15 Temmuz gecesi de FETÖ terör örgütü ve onun işbirlikçileri ne karşı, ölüme meydan okuyarak tüm dünyaya Türk’ün gücünü ve iradesini bir kez daha göstermiştir.

Bu hain saldırı karşısında kendilerini tanklara, uçaklara, helikopterlere ve ateş kusan silahlara siper eden, bu destanı şanlı tarihimizin sayfalarına yazan diğer şehitlerimizle birlikte Rizeli hemşerilerimiz Recep Büyük, Murat Naiboğlu, Onur Kılıç, Erhan Dural, Muhammet Ambar, Kemal Ekşi, Fatih Satır, Şuayip Seferoğlu, Sultan Selim Karakoç, Murat Akdemir, Fikret Metin Öztürk, Kader Sivri’yi ve kahraman gazilerimizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız.

Bu vesileyle, 15 Temmuz gecesi şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkmak için meydanları dolduran Aziz Milletimizi ve Rizeli hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum.

Kemal ÇEBER

Vali

İlk yorumu siz yazın