15 (on beş) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir

Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında 22.09.2022 günü şüpheli bir araçta yapılan aramada, aracın arka lastiklerinin aks kesişiminde gizlenmiş vaziyette torbalar içerisinde toplamda . Yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlerin yapılması akabinde, şahıslardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Rize İl Emniyet Müdürlüğü olarak..

Tarih : Okunma : 40 Defa Okundu... Yorum Yap

Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında 22.09.2022 günü şüpheli bir araçta yapılan aramada, aracın arka lastiklerinin aks kesişiminde gizlenmiş vaziyette torbalar içerisinde toplamda

. Yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlerin yapılması akabinde, şahıslardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Rize İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığının önüne geçilmesi ve engellenmesi adına çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam etmektedir.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş