15-16 Yaş Güreş Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

15-16 Yaş Güreş Türkiye Şampiyonası Sona Erdi Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 25-28 Nisan 2015 tarihleri arasında Yeni Şehir Spor Salonunda düzenlenen, toplam 65 ilin katıldığı Okullararası 15-16 Yaş Serbest ve Grekoromen Stil Güreş Türkiye Şampiyonası çekişmeli mücadelelerin ardından son buldu. Dereceye..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

15-16 Yaş Güreş Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 25-28 Nisan 2015 tarihleri arasında Yeni Şehir Spor Salonunda düzenlenen, toplam 65 ilin katıldığı Okullararası 15-16 Yaş Serbest ve Grekoromen Stil Güreş Türkiye Şampiyonası çekişmeli mücadelelerin ardından son buldu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Rize Vali Yardımcısı Turan YILMAZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA ve Güreş İl Temsilcisi Adem ÖZDEMİR takdim etti.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamada “ Rize ili güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Gençlerimiz bu tür şampiyonalarda yetişerek milli sporcu olmaya yolunda hızla ilerliyorlar. Bizleri ileriki zamanlarda Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil edecek olan gençlerimizi burada göstermiş oldukları başarılardan dolayı canı yürekten tebrik ediyorum. Katılım sağlayan bütün sporcularımıza ve okullarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

İlk yorumu siz yazın