14 YIL GÖREV SONRA ERZURUM’A ATANDI

14 YIL GÖREV SONRA ERZURUM’A ATANDI RİZE ZORLU ENERJİDE 14 YIL ÇALIŞAN HÜSEYİN KEMAL ÇİLİNGİR ERZURUM KUZGUN HES’E ATANDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Bölgedeki en eski HES olan İkizdere HES den 14 yıl çalışma sonrası Erzurum’a tayin olan Hüseyin Kemal Çilingir Rize’ye veda etti. Rize İkizdere Zorlu HES’ de 14 yıl çalıştığını ve Rizeyiçok sevdiğini söyleyen Malatyalı..

Tarih : Okunma : 118 Defa Okundu... Yorum Yap

14 YIL GÖREV SONRA ERZURUM’A ATANDI

RİZE ZORLU ENERJİDE 14 YIL ÇALIŞAN HÜSEYİN KEMAL ÇİLİNGİR ERZURUM KUZGUN HES’E ATANDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Bölgedeki en eski HES olan İkizdere HES den 14 yıl çalışma sonrası Erzurum’a tayin olan Hüseyin Kemal Çilingir Rize’ye veda etti.

Rize İkizdere Zorlu HES’ de 14 yıl çalıştığını ve Rizeyiçok sevdiğini söyleyen Malatyalı Hüseyin Kemal Çillingir’’ ben Malatyalıyım ama Rizeli oldum artık. Burasını unutmam mümkün değil. İş olunca mecburen ayrılmak zorunda kaldım. Burada 14 yıl çok güzel dostlar edindim. İyi insanlar tanıdım. Zorlu Enerjinin bir başka işyeri olan Erzurum Kuzgun HES’e atandım. Bu vesile ile 14 yıl kaldığım Rize’den ayrılıyorum. Burada işe başladım, burada evlendim burada çocuğum doğdu birçok arkadaşlar tanıdım. Erzurum Rize’ye en yakın komşu şehir, siz dostlarımı Erzurum da da ağırlamak isterim’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş