10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI…

0 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI… Rize, Bürokrasisi ile birlikte Valilik tören alanına akın etti. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 79. yılına düzenlenen çelenk koyma töreni ile başladı. Törenin ardından Atatürk’ü anma programı, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde devam etti. Törene; Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Jandarma Komutanı..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

0 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI…

Rize, Bürokrasisi ile birlikte Valilik tören alanına akın etti. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 79. yılına düzenlenen çelenk koyma töreni ile başladı. Törenin ardından Atatürk’ü anma programı, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde devam etti.

Törene; Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Jandarma Komutanı Jd. Alb. Hakan Dedebağı, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, RTEÜ Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Kurum ve Kuruluşlar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda Rizeli katıldı.

Vali Bektaş, Başkan Kasap, protokolde yer alan bürokrasi, ve vatandaşlar anma programına katılmak üzere İsmail Kahraman Kültür Merkezine geçti.

Kültür Merkezindeki program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Günün Anlam ve Önemi ne dair konuşmalar “Atatürk” temalı şiirlerin okunması, Protokol üyelerinin şiir, kompozisyon ve resim dalında ödül alan öğrencilere hediye takdimi, Atatürk belgeseli, Orotoryum ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar koro eşliğinde söylenerek program sonlandırıldı.   

İlk yorumu siz yazın