yeşil çay kreş ve bakım evi 23 nisan kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları yurt genelinde olduğu gibi Rize’de de devam ediyor. İl genelinde yapılan kutlamaların ardından okullar ve kreşler kendi hazırladıkları programlarla çocukların bayramı doyasıyla yaşamalarını sağlarken velilere de keyifli saatler yaşatıyor. Çaykur Bünyesinde bulunan Yeşil Çay Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğretmenleri ve öğrencileri yıl boyunca hazırlandıkları gösterilerini bugün..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları yurt genelinde olduğu gibi Rize’de de devam ediyor. İl genelinde yapılan kutlamaların ardından okullar ve kreşler kendi hazırladıkları programlarla çocukların bayramı doyasıyla yaşamalarını sağlarken velilere de keyifli saatler yaşatıyor.

Çaykur Bünyesinde bulunan Yeşil Çay Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğretmenleri ve öğrencileri yıl boyunca hazırlandıkları gösterilerini bugün yoğun bir katılımla gerçekleşen programla izleyicilerine sundu.

Yeşil Çay Kreş ve Gündüz Bakım Evinin önündeki açık alanda gerçekleştirilen programa Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş ve Dr. Turgay Turna ile Çaykur Daire Başkanları, öğrencilerin velileri ve civarda bulunan vatandaşlar katıldı.

Çaykur İdari ve sosyal İller Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu yaptığı açılış konuşmasında: “Dünyada çocuklarına Bayram hediye edilen ve bugünü milletçe kutlayan tek ülkeyiz, bugünü milletçe paylaşmaktayız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için okul öncesi eğitim çok önem arz etmektedir. Kreşlerimiz eğitimin ilk adımı olarak çocuklarımıza paylaşmayı sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenmesine yardımcı olmaktadır. Bu yıl kreşimizde dördüncü 23 Nisan Bayram coşkusunu kutlamaktayız başta genel müdürümüz olmak üzere kreşimizin açılmasına katkılarından dolayı Çaykur yönetimimize öz gıda iş sendikası’na ve memur-sen sendikası’na teşekkür ediyoruz. Programımızı hazırlayarak emek veren değerli öğretmenlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ederim hepinizin 23 Nisan Çocuk Bayramını kutluyor saygılar sunuyorum.”

Yeşil Çay Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Meryem Kabil ise yaptığı konuşmada “Bugün 25 Nisan 2019 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99 kuruluş yıldönümü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletimizin ve aziz vatanımızın geleceği olan çocuklarımıza armağan etmiştir. Biz bu ülkeyi atalarımızdan miras olarak değil, çocuklarımıza emanet olarak aldık. Bu ülkenin gerçek sahipleri çocuklarımızdır. Çocuklarımızı tarihini bilen, ufkunu gören ve adımlarını buna göre atan bireyler olarak yetiştirmek en büyük görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Sevginin, kardeşliğin hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada elele yaşamak ümidiyle bayramınız kutlu olsun.

Konuşmaların ardından Yeşil Çay Kreş ve Gündüz Bakım Evinde eğitim gören minikler hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle izleyenleri hayran bıraktı.

Törenin sonunda ise miniklerin hepsine Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş ve Dr. Turgay Turna ile Çaykur Daire Başkanları tarafından çeşitli hediyeler verildi.

İlk yorumu siz yazın